maandag, 08 juli 2013 06:30

De befaamde Thof Triatlon met de Eind-van-het-seizoen-BBQ

Geschreven door

Om ons hardloop half jaar feestelijk af te sluiten, organiseren wij op zaterdag 13 juli onze jaarlijkse BBQ, voorafgegaan door de befaamde Thof Triatlon. Dit jaar is de Thof Triatlon anders dan anders: de afstanden zijn korter (300 meter, 14 en 2,5 kilometer), nog ludieker (je moet met een normale fiets met bagagedrager en standaard rijden) en je kan alleen de gehele triatlon doen of met zijn tweeën of drieën. Je ziet wel, alles is mogelijk.

Aansluitend is de jaarlijkse BBQ. Heerlijke hapjes, geflankeerd met drank. Niks geen 'alleen gezonde kost', gewoon lekker grote, malse stukken vlees met verschillende sauzen. Voor slechts € 17,50 (kinderen t/m 14 jaar € 5,00) kun je dan onbeperkt, All inclusive eten en drinken en de verbrandde calorieën weer met een doses Thof gezelligheid er weer bij eten. Wil je niet alleen komen: neem je partner en kinderen dan gewoon mee.

Alleen, er moeten wel Thoffers mee doen. Geen BBQ en Triatlon zonder Thoffers. Er is dan geen competitie en geen gezelligheid.

De triatlon is echt laagdrempelig en voor iedereen geschikt. En het is nog gewoon leuk. Dus: schijf je vandaag, of uiterlijk morgen in.

Schrijf je nu in.

Gelezen: 931 keer Laatst aangepast op zondag, 14 juli 2013 17:16

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema