maandag, 25 april 2011 09:23

Thof Running info

Thof Running Maasland is een gezellige en actieve hardloopvereniging uit Maasland. De vereniging is in september 1995 opgericht.

Thof Running heeft vier loopgroepen: A, B, C en D. De A-groep is de snelste groep en de D-groep is de minst snelle groep. Alle loopgroepen trainen twee keer per week gedurende één à anderhalf uur onder begeleiding van een gekwalificeerde en enthousiaste trainer (Meer informatie zoals een indicatie van de loopsnelheden van de groepen, de trainingstijden/dagen en de locatie van de trainingen zijn te vinden bij ‘Trainingsinfo’)

Naast de trainingen zijn er door het jaar heen nog tal van andere gezellige sportieve activiteiten zoals een triathlon, dropping, trainingsweekend, gecombineerde loop-/fietstraining, en natuurlijk deelname aan diverse prestatielopen/wedstrijden in de regio.

Het ledenaantal van Thof Running schommelt rond de 200 leden. De vele actieve leden vormen het kloppend hart van de vereniging: de trainers, het bestuur, de commissieleden en de vrijwilligers die zich inzetten waar dat nodig is, zorgen ervoor dat eenieder met veel plezier lid is van deze vereniging.

Bekijk de jaarfilms voor een sfeerimpressie

 

Gelezen: 2263 keer

Volgende trainingen


Bekijk het schema