maandag, 25 april 2011 10:37

Bestuur

bestuur
 
4 Untitled designbestuur 3 
 

Voorzitter: Philip van Dongen

Ik ben in 1963 geboren in Breda, maar opgegroeid in Delft en, nadat ik Sandra heb leren kennen, in 1990 verhuisd naar Maasland. Samen hebben we drie (grote) kinderen en wonen we met veel plezier in de Boskamp aan de rand van het Maaslandse bos. Al sinds jaar en dag werk ik met veel plezier bij TNO Defensie en Veiligheid.

Hardlopen is voor mij een “way of life”. Ik weet niet beter dan dat ik altijd al wel heb hardgelopen in combinatie met andere sporten. Na een keer Rotterdam te hebben gelopen wilde ik het beter aanpakken en ben ik in 1995 lid geworden van AV Waterweg. Dat was in de tijd waarin GPS nog niet beschikbaar was, het woord sportrusten niet bestond en we rondliepen in kekke kleurrijke tights! Dankzij de trainingen bij AVW kon ik flinke stappen maken, maar door rugproblemen en druktes kwam helaas de klad in het lopen.

Midden jaren 2000 is Sandra gaan hardlopen bij Thof en in 2008 deed dat me besluiten om weer de schoenen aan te trekken en ben ik ook lid geworden van onze vereniging. Dat was een goed besluit! Ik train met plezier en regelmaat en in ’t weekend wil ik nog wel eens meedoen met een prestatieloop of anders ga ik mee met de zondagochtendgroep. Om blessures zoveel mogelijk voor te blijven volg ik 1x per week een les Pilates en probeer ik 1x per week wat aan krachttraining te doen in de sportschool.

Na jaren van consumeren wordt het tijd om me als vrijwilliger in te gaan zetten voor de vereniging. Dat dit nu in de functie van voorzitter is had ik tot voor kort niet kunnen bedenken. Een spannend avontuur wat ik graag met steun van de leden aanga. Heb er veel zin in om samen met Helma en Nancy het dagelijks bestuur te vormen van Thof Running, de leukste hardloopvereniging van Maasland!

Secretaris: Nancy de Kok

Ik ben Nancy de Kok en werd in 1981 in Schiedam geboren. In 2006 ben ik door Mark de Kok geïmporteerd naar Maasland ;-) en ben direct ook maar lid geworden van Thof. Inmiddels zijn wij al heel wat jaartjes getrouwd en hebben we een dochter en een zoon.Ik werk met veel plezier 3 dagen in de week als leerkracht op een school voor ZMLK-onderwijs. 

De andere dagen besteed ik aan mijn gezin, vele hobby’s en sporten. Naast hardlopen doe ik ook aan triathlon waardoor ik met regelmaat op de racefiets of in de Boonervliet/het zwembad te vinden ben.

Sinds 2013 maak ik deel uit van het bestuur. Ik vind het ontzettend leuk om de functie van secretaris te vervullen, daar mijn creativiteit in kwijt te kunnen en me in te zetten voor de vereniging.

Penningmeester: Helma Vermeer

Ik ben Helma Vermeer, leeftijd niet zo belangrijk.. Ik ben getrouwd met een van de trainers van de vereniging Hans. Wij hebben drie pubers in huis, en dat is vaak een gezellige boel, met  veel discussies, maar ook puberperikelen. Van oorsprong kom ik uit de Zuidbuurt net in Vlaardingen, maar omdat ik vroeger op het Spreeuwennest heb gezeten heb ik veel meer met Maasland. In 1990 zijn we dan ook in Maasland gaan wonen. Daar ik op een accountantskantoor in Naaldwijk werk, ben ik aardig handig met cijfers. En penningmeester vind ik dan ook een leuke functie. Sinds 1999 loop ik, met tussenpozen, hard  bij Thof Running. Inmiddels loop ik in de C groep. Ook train ik in het weekend alleen of in een groepje voor diverse wedstrijdjes of een marathon. Inmiddels heb ik er 5 gelopen. Wie weet wat nog volgt.Trails lopen vind ik uitdagend.

Mijn functie in het bestuur is nog lekker afwisselend

 
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gelezen: 2030 keer

Volgende trainingen


Bekijk het schema