maandag, 25 april 2011 10:37

Bestuur

 

Het bestuur van Thof Running bestaat uit voorzitter vacant, secretaris Ronald van der Hoeven en penningmeester Helma Vermeer. Het bestuur vergadert iedere 5 weken (zie onderstaand schema) over reguliere en actuele onderwerpen waarover besluiten worden genomen en/of acties uitgezet. Heb je een idee/opmerking/mening en wil je dat besproken hebben in een bestuursvergadering, laat het ons dan weten!

Vergaderdata:
woensdag 2 oktober 2019
woensdag 6 november 2019
woensdag 11 december 2019
woensdag 15 januari 2020
woensdag 19 februari 2020

Voorzitter: vacant

De functie van voorzitter van Thof Running is op dit moment vacant. Ben jij of ken jij iemand die met frisse energie en enthousiasme deze functie op zich wil nemen?! Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de leukste hardloopvereniging van Maasland?! Laat het dan weten! Schiet Helma en/of Ronald aan of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Ronald vd Hoeven

Ik ben Ronald, kom uit het jaar 1983, woon sinds enkele jaren (weer) in Maasland samen met Michelle en 2 dochters en ben eigenlijk pas na m’n korfbal carrière overgestapt op het hardlopen, ondanks dat ik uit een hardloopfamilie kom. Zo was ik als kleine jongen al vaak toeschouwer bij de altijd gezellige Groene Oaseloop.
Inmiddels zelf ook al wat kilometers erop zitten en loop ik graag allerlei soorten afstanden, met als favoriet de 10km. Vooral de zomerse wedstrijdjes in de buurt vind ik erg leuk.
Naast het lopen besteed ik m’n vrije tijd graag aan leuke dingen doen met ons gezin, muziek luisteren en regelmatig concerten bezoeken, films en series kijken, en hou ik van koken, of eigenlijk vooral van lekker eten ;-) En een spelletje of andere gezelligheid ben ik ook voor te porren.
Sinds 2019 mag ik de functie van secretaris voor de vereniging invullen, erg leuk en ik kijk uit naar de samenwerking en nieuwe uitdaging!

Penningmeester: Helma Vermeer

Ik ben Helma Vermeer, leeftijd niet zo belangrijk.. Ik ben getrouwd met een van de trainers van de vereniging Hans. Wij hebben drie pubers in huis, en dat is vaak een gezellige boel, met  veel discussies, maar ook puberperikelen. Van oorsprong kom ik uit de Zuidbuurt net in Vlaardingen, maar omdat ik vroeger op het Spreeuwennest heb gezeten heb ik veel meer met Maasland. In 1990 zijn we dan ook in Maasland gaan wonen. Daar ik op een accountantskantoor in Naaldwijk werk, ben ik aardig handig met cijfers. En penningmeester vind ik dan ook een leuke functie. Sinds 1999 loop ik, met tussenpozen, hard  bij Thof Running. Inmiddels loop ik in de C groep. Ook train ik in het weekend alleen of in een groepje voor diverse wedstrijdjes of een marathon. Inmiddels heb ik er 5 gelopen. Wie weet wat nog volgt.Trails lopen vind ik uitdagend.

Mijn functie in het bestuur is nog lekker afwisselend

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gelezen: 3611 keer

Volgende trainingen


Bekijk het schema