woensdag, 19 juni 2013 07:41

JRFMC en Thof Running vernieuwen samenwerking

Geschreven door Bestuur

In 2013 is Thof een samenwerking aangegaan met JRFMC ‘Jip Regtop Fysiotherapie en Medisch Centrum. Thof-leden kunnen op grond van deze samenwerking bij JRFMC terecht op een wekelijks sportspreekuur voor vrijblijvende medische adviezen.

Wanneer je last hebt van een (dreigende) blessure kún je (het is dus geen verplichting!) als Thof-lid iedere dinsdag van 20.00-20.30 uur kosteloos en vrijblijvend naar het sportspreekuur van JRFMC. De praktijk is gevestigd op Hofsingel 95, dus direct naast onze thuisbasis, sporthal De Hofstede.

Binnen dit sportspreekuur zijn adviezen vrijblijvend. Aan de hand van het advies kun je dus zelf bepalen óf je kiest voor verdere behandeling en bij wie. Wanneer je kiest voor verdere behandeling bij JRFMC is dit tegen de geldende tarieven van JRFMC.

De samenwerking die sinds 2013 is aangegaan’ is nieuw leven ingeblazen. Naast de voordelen die al stonden vanuit de samenwerking, zoals het inloopspreekuur voor vrijblijvend medische adviezen en een afspraakmogelijkheid binnen 24 uur, is in 2017 ook gestart met training aan de trainers met betrekking tot core-stabiliteit. Een goede core stabiliteit is een belangrijke fundering voor het voorkomen en uitblijven van vervelende hardloop- of andere sportblessures. De trainers zullen de opgedane kennis gaan toepassen tijdens de looptrainingen van Thof.  

Voor meer informatie over de samenwerking kun je terecht bij het bestuur van Thof, voor informatie over behandelingen bij Jip Regtop.

 

Wat biedt de samenwerking aan de leden van Thof: 

  • Gratis en vrijblijvend inloopspreekuur (elke dinsdag van 20.00-20.30)
  • 24-uurs afspraak
  • Scholing aan trainers op het gebied van gezondheid en bewegen

 

Voor meer informatie mbt de samenwerking of fysiotherapie bij JRFMC kun je contact opnemen met Jip Regtop of Bram Huizen via 010-7614462 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gelezen: 4988 keer Laatst aangepast op dinsdag, 15 mei 2018 21:02

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema