woensdag, 10 juli 2013 12:41

Thofrunning Triathlon & BBQ "PARCOUR UPDATE"

Geschreven door Triathloncommissie

uitnodiging_thof 

Deelname aan de triathlon is op eigen risico. We hebben bij de voorbereidingen nagedacht over het dragen van een helm op de fiets.

Omdat deelname op een "gewone" fiets is, vinden wij het niet nodig om het dragen van een helm verplicht te stellen.

Echter, we realiseren ons wel dat het een (onderlinge)wedstrijd is en dat er ook op een gewone fiets erg hard gereden kan worden!

Het dragen van een helm is dus wel aan te raden voor je eigen veiligheid.

Wees voorzichtig en neem geen onnodige risico's!

 

Nog even het programma van zaterdag op een rijtje:

Tussen 13:30 en 14:15 uur: verzamelen en inschrijven in de kantine van ODO

Na een korte briefing gaan we om 14:30 uur met z'n allen naar het einde van de Kwakelweg waar iedereen zijn/haar fiets kan neerzetten. Loopschoenen en loopkleding kunnen daar neergelegd worden. Iedereen krijgt een tasje met zijn/haar startnummer om natte kleding en/of handdoek in te doen. Deze tasjes worden door ons meegenomen naar de finish.


Ca. 15:00 uur: start zwemonderdeel vanaf de steiger aan het eind van de Kwakelweg (exacte starttijd is afhankelijk van het vaarschema van het pontje)

Zwemonderdeel: start vanaf genoemde steiger, zo'n 50 meter zwemmen richting Maasland, om boei heen zwemmen en linksaf onder het bruggetje door naar de Kwakelweg waar het wisselpunt is bij de "parkeerplaats" van de fietsen.

zwem300mtr

Fietsonderdeel: je wordt uit het water geholpen waarna je je fiets opzoekt, je schoenen aantrekt en vertrekt voor ca. 14 km fietsen. Rij de Kwakelweg uit richting het fietspad, sla rechtsaf de Kapteinlaan in, aan het einde naar rechts, aan het einde weer naar rechts, fiets langs de Trekvliet richting Maasland. Vlak voor het bolle bruggetje weer de Kwakelweg op voor nog een zelfde rondje. Aan het eind van deze ronde rij je rechtdoor over het bruggetje en fiets je naar de ODO-kantine.

fietsparcour

Looponderdeel: wisselpunt is bij ODO. Zet je fiets neer en vertrek voor 2,5 km hardlopen. Ga links om de paardenbak heen naar het Maaslandse bos, eerste weg naar rechts, loop dit schelpenpad uit richting Pluimers, aan het einde linksaf, over het bruggetje weer naar links zodat je langs de Trekvliet loopt. Ga het eerstvolgende bruggetje links over, hou rechts aan, loop de rotonde voor driekwart en vervolgens weer rechtsaf, langs de Scouting en de paardenbak naar de finish bij ODO.

loopparcour

Alle tijden worden door ons bijgehouden en er zijn leuke prijzen voor de snelste dames, heren, duo/trio én natuurlijk voor de meest originele deelnemer!!

Snel even douchen en dan gezellig naar de BBQ die vanaf 17:00 uur klaarstaat bij de touwtrekvereniging.

Wij hebben er zin in!! Jullie ook?

Tot zaterdag! Helma en Linda.

PS. We zitten nog te springen om vrijwilligers. Kom jij ons zaterdag helpen??? Laat het ons a.u.b. even weten!

 

 

Inschrijving Triathlon & BBQ

De volgende Thoffers hebben zich al ingeschreven:


Gelezen: 992 keer Laatst aangepast op zondag, 14 juli 2013 21:00

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema