dinsdag, 23 mei 2023 07:58

Patrick en Leoni in Utrecht

Geschreven door Angeli

Nadat wij een fantastische marathon in Londen hadden gelopen, wilde we nog wat gebruik maken van de trainingsarbeid die we daarin gestoken hadden, Aangezien ik eerst wilde kijken of ik een goed herstel had, ging ik me pas de laatste week inschrijven en wat bleek….UITVERKOCHT! Na wat gezoek kon den we een startnummer overnemen, zodat Josè als Patrick van start ging voor de halve, en ik (Angeli) als Leoni voor de hele marathon in Utrecht. Waar ik ook mijn allereerste marathon heb gelopen. Toen nog met Pasen in de sneeuw, nu met een lekker zonnetje en een totaal vernieuwd parcours.

De halve en de hele starten gelijk, voor de halve 1 ronde en de hele 2 rondes.
Patrick ging goed van start en liep heerlijk tot 18km. De laatste loodjes wogen best zwaar maar toch wel een pr met 2.08u.

Leoni ging veel te hard van start. Twijfelde nog of 1 ronde misschien genoeg was, maar toch door natuurlijk. Bij 28km begon het toch wel echt zwaar te worden. Toch maar door geharkt en het laatste stuk veel tijd verspeeld. Uiteindelijk nog een mooie 3.25uur gelopen.

Het was een erg leuke route door veel groen, langs 3 forten en door de stad, langs de dom, en alles goed geregeld. Kortom we hebben weer een erg leuke dag gehad. Nu tijd voor wat rust.

Gelezen: 58 keer Laatst aangepast op dinsdag, 23 mei 2023 08:02

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema