maandag, 21 november 2022 20:01

Thof Running Maasland verjongt

Geschreven door 30/40 project

‘In De Schakel van donderdag 20 oktober heeft Thof Running een offensief aangekondigd met als doel om jonge sporters te interesseren voor het hardlopen, bij een vereniging. In dit kader heeft Thof zondag 6 november een gezellige clinic met loopscholing en nuttige spelelementen gegeven.
De trainers Michelle Bol en Sanne Verkade hadden de touwtjes in handen en hadden samen met Theo van Vliet een (drie-op-een-rij) spel en (techniek) oefeningen in de aanbieding. Vanzelfsprekend moest er ook hard gelopen worden om bij de finish, bij Monsieur Paul een verdiende kop koffie met appelgebak te nuttigen.

Zondag bestond de groep uit Thof leden en lopers die overwegen om lid te worden. Maar, waarom zou je lid worden van de leukste hardloopvereniging van Maasland? Omdat het de leukste is en je dus ongedwongen hardlopen kunt trainen en hierdoor beter wordt. Iedere week twee keer ‘s avonds, waardoor je bouwt aan je conditie en je hardloopvermogen. Thof heeft bewezen dat het kan. Meer dan 400 hardlopers hebben kans gezien om zichzelf te verbeteren, in een leuke sfeer. Leuk is vooral dat je zelf bepaald hoe ver je wilt gaan: twee of meer keer wekelijks trainen, (gezamenlijk) deelnemen aan wedstrijden en hier naartoe trainen en reizen naar het buitenland. Het kan allemaal, de Thoffers zijn hiervan het bewijs.
Gedisciplineerd zijn Thoffers ook. Ze willen hardlopen en ze willen zichzelf blijven verbeteren of handhaven. Daarom is het trainingsschema per trainingsavond terug te vinden op de website, om jou in de gelegenheid te stellen toch te trainen als je eens verhinderd bent. Op de website kan je ook al zien wie de trainers zijn, en er zijn trainingsschema’s en verslagen te vinden. Stap gewoon eens binnen bij Thof in Maasland en laat je verrassen. Je hoeft dus niet te wachten op de volgende clinic die wij voorbereiden voor zondag 15 januari 2023. We vertrekken iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:30 uur bij sporthal De Hofstede in Maasland.

Tot besluit herhalen wij graag nog eens het doel van ons offensief. Het doel van Thof Running is om jonge getalenteerde lopers, direct of na enkele weken trainen aan te laten sluiten bij de B groep. De lopers van deze groep kunnen zonder te stoppen, in een versnelling, rond de 12 kilometer per uur hardlopen.’

Gelezen: 104 keer Laatst aangepast op maandag, 21 november 2022 20:11

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema