woensdag, 22 december 2021 08:47

Terugblik 2021: Sanne en Edwin

Geschreven door Sanne en Edwin

Nu het jaar bijna ten einde loopt, kijken we natuurlijk terug op dit jaar. De komende dagen zullen steeds 2 trainers aan het woord komen met hun terugblik.

We gaan door met Sanne Verkade en Edwin van Kersbergen.

Hoe kijk je terug op 2021?

Sanne: Een jaar waarin we, ondanks de beperkingen, ook hebben ontdekt hoe creatief en flexibele we kunnen omgaan met alle gebeurtenissen.

Edwin: Ondanks Corona hebben we nog veel kunnen trainen en is het jaar sportief niet in het water gevallen. Ik heb persoonlijk 2 marathons gelopen en veel plezier en voldoening gehaald uit de trainingen. Wel hadden we verwacht minder last van Corona te hebben, dus het jaar had nog zoveel mooier kunnen zijn.

Wat was de leukste training?

Sanne: Ik denk de trainingen na de lockdown. Iedereen was zo blij om weer te lopen in groepsverband.

Edwin: Oei, niet persé de leukste maar wel een typische training.. was Happen en stappen. We liepen met A en B samen. Ik had als trainer doorgekregen naar welke locaties we moesten. Helaas liep ik per ongeluk direct al verkeerd (naar Jaap v.d. Akker i.p.v. Bram Heijdra). Dat werd dus even goochelen met de route. Ondertussen werden we overal verwend met wat lekkers. We liepen toen per ongeluk >14km, het werd later dan gemiddeld en Cindy stond buiten te bibberen. Een tikkeltje chaotisch, maar ook een typisch Thof evenement.

Wat hoop of verwacht je voor 2022?

Sanne: Ik hoop vooral dat iedereen in goede gezondheid blijft verkeren. Daarnaast verwacht ik dat we weer vollop op de normale manier kunnen trainen en dat we elkaar blijven motiveren.

Edwin: Ik verwacht dat we snel weer in groepen officieel mogen sporten. Daarmee kunnen we de trainingen weer opstarten. Hopelijk levert dit van de zomer ook weer mooie evenementen op. De A groep is langzaam aan ook best gegroeid de afgelopen jaren, stuk voor stuk kan iedereen komend jaar dan aan persoonlijke doelen gaan werken met mooie prestaties.

 

Sanne: Ik wens iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond en gelukkig Nieuwjaar toe! Ik hoop jullie in 2022 weer met veel plezier training te kunnen geven.

Gelezen: 117 keer Laatst aangepast op woensdag, 22 december 2021 08:53

We mogen weer

Het bestuur heeft besloten de trainingen met ingang van dinsdag 18 januari weer te starten, nu de versoepelingen dit weer toelaten.


Bekijk het schema