donderdag, 16 december 2021 14:59

Terugblik 2021: Rob en Yvonne

Geschreven door Rob en Yvonne

Nu het jaar bijna ten einde loopt, kijken we natuurlijk terug op dit jaar. De komende dagen zullen steeds 2 trainers aan het woord komen met hun terugblik.

We beginnen met Rob van Noordt en Yvonne Bek.

Hoe kijk je terug op 2021?

Rob: 2021 was nog niet waar ik op gehoopt had. Gelukkig konden we de groepstrainingen weer hervatten.
Want deze had ik wel gemist in 2020. Gelukkig heb ik ook weer een paar marathons kunnen lopen.

Yvonne: 2021 was toch wel een bijzonder jaar. ik weet niet eens meer wanneer we weer met elkaar mochten gaan lopen, maar dat ik er weer ernstig aan toe was weet ik wel. Gewoon weer lekker met een groepje op stap. Wat wel heel jammer blijft, is het buiten de sporthal verzamelen. De mooiste dag van dit jaar was niet mijn 60e verjaardag maar zondag 24 oktober, de marathon van Rotterdam. Daar kijk ik nog steeds met heel veel plezier op terug.

Wat was de leukste training?

Rob: Ik vond de estafette loop met 1 loper en 1 fietser heel leuk.
Maar er waren veel meer leuke trainingen.

Yvonne: De leukste training dit jaar vond ik de "run-bike-run" die we 3 augustus hadden. Helaas waren we toen met een kleine groep maar daardoor werd het juist ook weer heel leuk omdat we dit zodoende met z'n allen hebben gedaan.
Wat ook een hele leuke training was, was de training met de groep van Pallas uit Hellevoetsluis. Heel gezellig met de bus er naar toe, in een andere omgeving lopen en daarna nog wat kletsen met elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook zijn trainingen bij wat hogere temperaturen altijd erg leuk. Veel lopers hikken dan een beetje tegen die hitte aan maar er wordt altijd goed met de warmte rekening gehouden zodat de training gewoon in een rustiger tempo wordt gedaan en dat er op z'n tijd verkoeling is.

Wat hoop of verwacht je voor 2022?

Rob: Ik hoop dat snel weer alles mag en dat dan de opkomst weer wat groter mag worden. En ik hoop dat we weer snel mogen douchen en een biertje drinken in de sporthal.

Yvonne: Ik hoop voor het nieuwe jaar, net als iedereen, geen afgelastingen meer van trainingen en wedstrijdjes, gewoon lekker in de sporthal verzamelen en met heel veel lopers lekker de trainingen afwerken. Want wat is er nu leuker dan met een grote groep Maasland e.o. al rennend onveilig te maken. En dan 1x in de maand met elkaar wat drinken op de LDVDM.
Verder hoop ik voor het nieuwe jaar een hele mooie ervaring rijker te worden met de Artic Marathon op Spitsbergen die ik 4 juni hoop te gaan lopen.

Rob: Ik wens iedereen een gezond, sportief en gezellig 2022!

Gelezen: 80 keer Laatst aangepast op maandag, 20 december 2021 10:45

We mogen weer

Het bestuur heeft besloten de trainingen met ingang van dinsdag 18 januari weer te starten, nu de versoepelingen dit weer toelaten.


Bekijk het schema