zondag, 19 september 2021 19:03

Geslaagde Social Run bij Pallas ’93 Hellevoetsluis

Geschreven door Gerben

Na ander halfjaar wachten was het dan eindelijk zover. Een eerste gezamenlijke loop activiteit! We reisden met zo’n 35 Thoffers per bus af naar de mooie vestingstad Hellevoetsluis. Daar aangekomen was het even zoeken naar een goed plekje voor de bus, maar daarna konden we los.

We werden verwelkomt door voorzitter Gidius en zijn lopers die ook duidelijk uitkeken naar een gezellig samenzijn. Trainer Erik had vooraf 3 mooie routes samengesteld voor Powerwalkers en twee hardloopgroepen. In de benen dan maar! We koersten al gelijk af op het mooie vestingdeel van deze stad. Crossend langs kanonnen en vuurtoren werd het een mooie avond. Nog even was er ‘lichte paniek’ omdat we een deel van de Pallas lopers waren kwijt geraakt. Die maakten er een goed gebruik van om even op het raam te gaan kloppen van een thuis gebleven medeloper. Ondertussen ging onze ontdekkingstocht natuurlijk gewoon door. Rond 21.00 uur waren alle groepen weer terug in het hagelnieuwe sportcomplex. Daar kregen we een drankje aangeboden en werd nog even gezellig na gekletst. Voor het eerst weer binnen met een grote groep. Best bijzonder!

Daarom ook zeker voor herhaling vatbaar en dat gaat ook gebeuren. Afgesproken is dat de lopers van Pallas in het voorjaar van 2022 bij ons in Maasland langskomen en dat we gezamenlijk ons mooie gebied zullen verkennen. Terug in de bus zat de stemming er nog behoorlijk in. Bandleider Fred Louter speelde diverse Evergreens van zijn Spotify playlist. Die werden vervolgens vakkundig ingezet door het dynamische duo Yvonne Bek & Frans Louter. De rest haakte aan. Een gezellige boel. Onder een luidkeels ‘Hansie bedankt’ naderden we alweer Maasland. Veilig thuis gebracht door onze eigen buschauffeur. Een volgend samenzijn staat al weer snel op de agenda. Tot ziens bij ‘Happen en stappen’ op dinsdag 21 september.

IMG 20210915 WA0010

IMG 20210915 WA0023

Gelezen: 112 keer

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema