donderdag, 16 juli 2020 16:52

Toch nog een uitdaging!

Geschreven door Bestuur

Zo’n 20 Thoffers zijn de afgelopen weken op pad geweest om de eerste (en laatste?) Maaslandse Halve te kunnen voltooien. Complimenten! Sommigen deden de loop in één keer. Anderen verspreiden ‘m over drie dagen. Hierdoor lag ‘De halve’ ook binnen het bereik van een groter aantal lopers en dat was precies de opzet van deze challenge. Toch nog een uitdaging om de hoek, terwijl zoveel wedstrijdjes werden afgelast.

Drie zaterdagen lang kon je uitkijken naar een stukje nieuw parcours in en om Maasland. Respectievelijk werd 5, 10 en 6.1 km gelopen. Sommigen deden het samen en anderen gingen alleen de strijd aan. Persoonlijk vond ik het nog best een dingetje om die Halve in een voor mij acceptabele tijd te slechten. Het was een warme zondagavond met op sommige stukken polder veel wind. Vooral de kilometers op de paralelweg A20 duurde me iets te lang. Normaal heb je tijdens een wedstrijd een mooi richtpunt of kan je even uit de wind in een groepje gaan zitten. Maar goed.. uiteindelijk fiks je het toch met een ware Thof Maaslandse Halve medaille als tastbaar resultaat. Michelle Bol kroop daarvoor speciaal op haar fiets om alle deelnemende Thoffers van een stuk Bling-bling in de bus te voorzien. Top!

Maar ja… wat wordt nu de eerstvolgende uitdaging voor de Thoffer? Zou die dan toch doorgaan die Rotterdam Marathon in oktober? Of houden we het voorlopig eerst maar eens bij een rondje Westland op 26 september (Rijk Zwaan loop)? Fijne zomer!

Gerben

 

medaille Maaslands halve

Gelezen: 131 keer

Volgende trainingen

De komende periode trainen we met groepen van max 15 lopers (inclusief trainer).


Bekijk het schema