zondag, 28 december 2014 21:04

Wintercrossen bij AVW

Geschreven door .
Wintercrossen bij AVW Foto:Carry Wilmink

Op zondag stond de vierde en laatste cross van AVW op het programma. Er lag lekker wat sneeuw en het zonnetje scheen! Ideale omstandigheden om te crossen dus. Van gladheid op het parcours was geen sprake.

In de kantine van AVW druppelen toch weer aardig wat Thoffers binnen. Leuk dat er elke keer weer animo voor is! De afwisseling van het crossen naast het lopen op de weg is aan te raden aan iedereen en bovendien het is gewoon leuk !

De laatste cross van dit seizoen bij AVW was als vanouds weer sfeervol. Uiteraard is het zwaar maar het lopen in een wit decor geeft je toch een goed gevoel. Bovendien kreeg je na 6 of 9 kilometer bij de finish een glaasje Glühwein of een pakje Wicky. Nou, een glaasje Glühwein ging er bij de meeste best in na 9 kilometer buffelen.

Na afloop werden de prijzen uitgereikt. Ook Thof viel in de prijzen; Jolanda Ammerlaan was derde dame van de 6 kilometer en Tamara was eerste dame van de 9 kilometer.

Deelnemers Thof: Heidi van der Does, Jolanda Ammerlaan, René Verkade , Philip van Dongen, Hans Vermeer en Tamara Kleijwegt

Gelezen: 955 keer Laatst aangepast op zaterdag, 10 januari 2015 08:20

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema