maandag, 06 oktober 2014 16:36

Rottemerenloop

Geschreven door Angeli

Om kwart voor 10 vertrokken Philip, Rene, Ronald en ikzelf (Angeli) vanaf de Sporthal naar Bleiswijk, om daar de Rottemerenloop te gaan lopen.

Ronald ging voor de 10km en de andere drie voor de halve marathon.

Voor mij was het een test om te kijken, waar ik sta, want over twee weken de marathon van Amsterdam.
Ik heb de laatste tijd weinig wedstrijdjes gelopen maar ik ging in ieder geval voor onder de 1.40 en met 1.35 zou ik dik tevreden zijn. Philip wilde net onder de 1.40 en Rene zou rustig aan doen en genieten dus 1.50.
Ronald die de 10km liep kon ons uitzwaaien, lopen even douchen en ons dan weer zien finishen.....

Na 5km mee wind kregen we 10km tegen, Ik moest toen nog even flink spurten om bij een groepje te komen, zodat ik niet alleen tegen de wind in hoefde te lopen. Dat groepje liep eigenlijk wel wat hard maar
Ik dacht, bijblijven zolang 't gaat .... En het ging eigenlijk wel goed, doorlopen dan maar. Het laatste stuk was weer mee wind en ik kon nog wat versnellen. De finish, 1.31.24 .....Hé?? Ja hoor, een p.r.
Met 2 minuten, nou ja, daar had ik helemaal niet op gerekend, maar super !!

Ronald was dus ook maar net op tijd om me binnen te halen. Hij had een lekkere 10 km gelopen in 42.49.
Ook Rene had een stuk sneller gelopen dan gedacht 1.35.37 (mooie tijd, zeg! ) en Philip netjes zoals vooraf gezegd 1.38.55.

Na 't douchen op gemak weer terug naar Maasland, met een bos bloemen (1e dame) en een grote glimlach. Wat een heerlijke dag !

Gr. Angeli

Gelezen: 782 keer Laatst aangepast op vrijdag, 10 oktober 2014 08:01

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema