donderdag, 24 juli 2014 20:49

Henschotermeer games

Geschreven door De Ladies

23 juli 2014 – Dag van nationale rouw.

Toch hadden wij weken geleden al bedacht om mee te gaan doen met de Henschotermeergames. Dus vertrokken we om 15.30 uur vanuit Maasland op weg naar de Utrechtse Heuvelrug. Omdat rond die tijd precies de plechtigheden waren rondom de landing van de vliegtuigen met de slachtoffers van de ramp zaten wij in de auto met de radio aan en volgden het nieuws vanuit Eindhoven. Even voor vieren zetten wij de auto op een parkeerplaats bij een benzinestation, net als heel veel mensen met ons! Het was een heel bijzonder moment: de radio aan, het verslag van de landing, het spelen op de trompet, de stilte.......

Henscho3

Na dit indrukwekkende moment zetten de auto's zich weerin beweging en reden we verder naar onze tussenbestemming: het pannenkoekenhuis waar we lekker zouden gaan eten voor we met de games mee zouden gaan doen.

Onder het eten werd de tactiek besproken, wie vormt een duo met wie, welke groep gaat eerst lopen, wat voor tijd gaan we lopen, en niet geheel onbelangrijk: wie trekt welke schoenen wanneer aan! Edwine had namelijk alles bij zich, behalve haar hardloopschoenen! Hier werd dus een constructie op bedacht door middel van een schoenwissel!

Bij het Henschotermeer hebben we onze sportieve kant laten zien. Er waren verschillende onderdelen en wij hebben meegedaan met de duo-estafette. Iedereen liep 3 x 2,5 kilometer in estafettevorm om het Henschotermeer heen.

Echt een hele leuke loop, mooie omgeving en tropische temperaturen! Dus na het hardlopen zijn we nog even lekker in het meer gedoken!

Op de terugweg naar Maasland hebben we nog even een Mac Donalds opgezocht voor een overheerlijke milkshake. Jammer dat hij dicht was, dus lopend via de Mc Drive hebben we onze bestelling gedaan. Echt hilarisch!

Het laatste stukje naar huis kwamen we na een serieuze evaluatie over de dag, tot de conclusie dat we ondanks deze zwarte dag, vol met verdriet, rouw, en indrukwekkende momenten, we toch ook heel veel lol hebben gehad met elkaar en we er een heel leuk uitje van hebben gemaakt! Dus

Pluk de dag!

Geniet van alle leuke momenten!

Groetjes van
Helma, Petra, Lisette, Joyce, Wilma, Edwine, Ineke en Lyzette

 

Henscho2

Gelezen: 735 keer Laatst aangepast op zaterdag, 02 augustus 2014 20:46

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema