maandag, 29 oktober 2012 19:11

Klaar voor de start.... eindelijk naar Etten-Leur

Geschreven door Nicolette en Aafje

Verslag van de 5 km in Etten-Leur

Om 8.15 uur aangekomen bij de bus leek het alsof we op schoolreisje naar de Efteling gingen. Aan Theo betaalden we braaf de 10,00 euro en als je de bus weer even uitging moest je weer opnieuw 10,00 euro betalen.....dat heeft Nicolette 30,00 euro gekost.
In de bus was het erg gezellig en we hebben uitgebreid over de verschillende voorbereidingen gesproken.
Joyce had gekozen voor een wijnproeverij de avond ervoor. Mike heeft de nacht ervoor niet geslapen... Wijzelf hadden geen echte voorbereiding. Wij vertrouwden vooral op Theo's adviezen die we tijdens al die trainingen allemaal hebben gehoord!

Om 9.30 uur kwamen we aan in bij de Nobelaer in Etten-Leur. Eerst heerlijk aan de koffie (Ellen met cake) en daarna omkleden, ondertussen veel discussies over wat je nou aan moest. Lange mouw, korte mouw, hemdje er wel of niet onder enz.
We waren gelukkig op tijd klaar voor de warming up van Theo in het parkje en met goede opgewarmde en soepele spieren gingen we op weg naar de start.

En 10.45 uur... PANG... daar gingen we. Het weer was prachtig en er waren veel toeschouwers en we waren blij dat we onderweg zo enthousiast werden aangemoedigd door de andere Thoffers.
Alle 21 lopers !!! (volgens ons een record) hebben de finish gehaald, alhoewel er wel wat onduidelijkheid was over wat nou de echte finish was. (Er waren nogal veel bogen).
Toegejuicht door alle Thoffers die de 10 km en halve marathon moesten lopen kwamen we over de streep waar we behangen werden met een grote medaille en een handdoek! Daar hebben we het voor gedaan!
Daarna gingen wij op weg naar de heerlijke massage. Nicolette weet nu dat haar kuiten een Nationale ramp zijn volgens de masseur.... en de benen van Aafje hadden sowieso al veel problemen (maar wilde deze mijlpaal in Etten-Leur niet missen) dus we knapten geestelijk en mentaal erg op van deze massage.

Springlevend gingen we de stad in waar we John en Mike betrapten achter de patat. (hadden ze echt verdiend) en daarna volgden bier en wijn. Ondertussen natuurlijk de Thoffers van de 10 km en de halve marathon uitgezwaaid en aangemoedigd.

Het was een hele leuke, sportieve en onvergetelijke dag! Volgend jaar gaan we zeker weer mee. (dan doen we de marathon ha ha )

Theo, heel erg bedankt voor je trainingen, tips, steun, motivatie en gedrevenheid!!

We zijn erg blij met je.

Nicolette en Aafje

Gelezen: 588 keer Laatst aangepast op vrijdag, 16 november 2012 16:48

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema