zondag, 24 augustus 2008 19:59

Bradelier 2008 verslag

Geschreven door A3

adri.jpgIk werd zaterdagochtend om 7 uur wakker, niet  van mijn wekker maar van onweer bliksem en keiharde regen! Mooi dacht ik, geen Bradelierloop voor mij, want ik ben tenslotte een MOOI weer loper! Maar ja het werd eigenlijk toch steeds beter weer, de zon ging zelfs schijnen………..

Tja én ik had Matty min of meer beloofd iets van me te laten horen/lezen.Om half 2 nog even op de site gekeken of er gezamenlijk was afgesproken.Niks dus. Nog even dacht ik als er toch niemand gaat, waarom zal ik dan gaan????? Wout was tenslotte donderdagavond zwaar geblesseerd van de training gekomen, dus die zou weleens niet kunnen gaan. Maar ja thuis blijven …………….vorig jaar liep ik voor het eerst mee met de Bradelier. En  eigenlijk wilde ik eens kijken of de trainingen van Roel zijn vruchten zouden afwerpen, dus toch snel op de fiets gestapt. S…tegenwind en het was al 2 uur geweest!!!!!! Nou ja ik hou wel van een stukkie hard fietsen dus dat moest dan ook nog maar ff.   Bezweet kom ik aan op het wedstrijdparcour van de Lier. En ja hoor, ik zie al heel wat Thoffers aan de warming-up bezig! Nou die heb ik al gehad dacht ik, mijn doel is inschrijven omkleden en naar de start! Dat lukte allemaal snel en om 3 min voor tijd klom ik over het dranghek om even met Irene “bij” te praten! Ineens klonk er een soort van knal!!!! Dat was dus het startschot dus het feest kon beginnen………. De knoppen werden bij iedereen ingedrukt en de teller liep, alleen ik nog niet….. Na enkele seconden begon het peleton in beweging te komen en de race kon beginnen. Na enkele inhaalmanouvres zag ik ineens Wout voor me lopen! Nou dacht ik, die is zwaar beschadigd dus die moet ik wel bij kunnen houden…………… Dus niet, ik had de goeie benen even niet denk ik. Op de kanaalweg stonden mijn vrienden me aan te moedigen, ja ja ik heb er niet veel maar ze waren er……….(.bedankt Hans en Els, vooral voor de muziek die jullie draaiden.) Het eerste rondje was leuk, Jacqueline Rob Aad Petra en fam Nell gezien. Het 2e rondje weet ik niet meer zo, wel spotte ik Wout op het keerpunt, hij keek niet echt vrolijk en Matty zag ik ook toen ik gekeerd was. Weer mijn vrienden op de kanaalweg………..”daar gaat ze…….” 1 km voor de finish werd ik nog door een “wheeler” ingehaald! Ik wilde nog roepen…..ruilen???………., maar ik had er punt 1 de adem niet meer voor en punt 2  kon ik hem dat natuurlijk niet eens vragen!! Heel bijzonder dat wheelers ook meedoen aan de Bradelierloop vond ik eigenlijk! In Rotterdam moeten ze altijd apart hun race rijden.
Ineens zag ik de FINISH dus nog ff aanzetten…………… Tja even was ik moe, maar ja ik heb voor mijzelf toch wel weer een WERELDTIJD gelopen dus zeer tevreden en voldaan. Nog even wat nagepraat met de trainer………………..en snel douchen en naar huis!! Dit keer geen afterparty voor mij, maar lekker voor het windje op de fiets naar huis.   En op weg naar huis dacht ik, wat is het toch heerlijk dat je zo lekker mag lopen. Of je een top tijd loopt of niet, het gaat erom dat je het mag en kan doen. De sterke verhalen van de afterparty zul je aan iemand anders moeten vragen……… Net zoals de uitslagen van degene die meegedaan hebben. A3  

 

Gelezen: 720 keer Laatst aangepast op woensdag, 27 augustus 2008 12:10

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema