zondag, 30 september 2007 21:34

Verslag Ekiden van Ap van Buuren

Geschreven door Ap van Buuren

dscf0849.jpeg 

Ben je rustig op dinsdag aan het trainen word je op je schouder getikt door Matti met de vraag van: “Ap jij loopt toch mee met de Ekiden” ?”Zou jij dan een verslag willen schrijven ja wat moet je dan”?

Je wordt eigenlijk overdonderd  dus geef je maar toe en lekker de training afgemaakt en er maar niet meer aan denken totdat je zaterdag aankomt bij Olympus en er weer mee wordt geconfronteerd .

Het eerste wat je ziet als je binnenkomt en over de baan kijkt is twee partytenten met span doeken van Thof dus het was gemakkelijk om je medelopers te vinden.De sfeer was hier in ieder geval goed!

Thof was vertegenwoordigd met vier teams wat eigenlijk niet veel is met een ledenbestand van ongeveer 180 leden dus volgend jaar meer teams. Na het startsein werd het pas echt gezellig iedere thofloper of bekende werd luid toegejuicht  onder begeleiding van de claxon .We zouden de eerste prijs hebben gehaald voor het luidruchtigste team als die er was geweest .Het weer werkte ook aardig mee op twee buitjes na maar daar hadden we dus de partytenten voor die dus ook vol stonden.

Wel jammer voor de lopers die toen liepen maar die gingen zo hard dat ze er weinig van gemerkt hebben.Hoe de einduitslag is geworden weet ik eigenlijk niet eens maar dat kwam omdat ik van eerste loper- laatste loper van het team was geworden!

En dus niet meer alles hebt meegemaakt als je als één der laatsten binnenkomt.Maar de tevredenheid was er niet minder om als je alle toejuichingen hoort als je over de finish komt.

Als je dan na een tijdje uithijgen weer bij de andere lopers terug komt en je hoort van iedereen dat hij tevreden is over zijn tijd dan hebben we het als Thof toch wel goed gedaan .Toen was het weer tijd om op te stappen .Ja en bij thuiskomst begon de ellende pas:het verslag schrijven.Het is wel niet veel maar ik hoop dat degene die niet mee hebben gelopen toch zeggen van: “Ik denk dat ik volgend jaar ook mee loop want het lijkt me wel thof!!!!!!! 

 

Ap

Gelezen: 537 keer Laatst aangepast op vrijdag, 27 januari 2012 13:41

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema