maandag, 25 december 2006 00:00

Kerstcross AV Waterweg

Geschreven door Pien van der Meer

Zondagmorgen rond 10.15 heerste er een lichtelijke spanning in het kleine halletje van de sporthal. De harde kern van de startersgroep, aangevuld met reserve trainer Marien en zijn Elly, zou gaan deelnemen aan hun eerst kerstcross bij AV Waterweg.

Aangekomen in Maassluis was er al behoorlijk wat volk. Nadat we ons ingeschreven hadden en ieder zijn nummer had opgespeld begonnen wij met onze warming-up richting de start. Wat een volk zeg, en wat zijn ze allemaal fanatiek. Gelukkig waren wij zo netjes opgevoed en lieten wij bij de start iedereen maar netjes voorgaan. We zouden ze onderweg toch wel inhalen .J

En ja hoor, daar ging de sirene en we mochten aan de strijd beginnen. Heuveltje op, kerstboompje over, heuveltje weer af, modderpoel hier, boomstronk daar. Hier en daar iemand die in de weg liep (ja jullie lezen het goed, er waren zelfs mensen bij die nog langzamer dan ons gingen). Helaas kwamen we toen pas het bord 1KM tegen. We waren dus nog niet eens op de helft. Maar wij bikkels hebben gestreden voor wat we waard waren, en we hebben het geflikt. We hebben de finish gehaald in een niet eens zo slechte tijd (voor ons doen dan) En ook al had Martin ons menigmaal gewaarschuwd dat we best wel eens ingehaald konden worden door de 6 en 9 km lopers, hebben we dit niet laten gebeuren. Ook dit was al een overwinning voor ons.

Na onze eigen prijsuitreiking, verzorgd door Martin, ging ieder niet moe maar wel voldaan huiswaarts. Martin bedankt dat je ons hier aan mee hebt laten doen. Zonder jou enthousiasme en fanatieke inzet hadden wij de streep niet gehaald. Maar de meeste lof gaat toch uit naar de lopers zelf. Op naar de volgende wedstrijd.

Gelezen: 560 keer Laatst aangepast op vrijdag, 20 november 2009 22:04

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema