maandag, 15 januari 2024 19:44

Even voorstellen: Tessa Poldervaart-Warbout

Geschreven door Tessa Poldervaart-Warbout

In de serie nieuwe leden voorstellen, is het nu de beurt aan Tessa Poldervaart-Warbout. Ze loopt al een tijdje mee, dus hoog tijd om meer van haar hardloopervaringen en plannen te weten te komen. We zijn druk bezig alle nieuwe leden aan het woord te krijgen, maar nu eerst zes vragen aan Tessa:

Wanneer ben je bij Thof gestart?
Ik ben begonnen bij Thof toen ik de Zomeraanbieding afgelopen zomer 2023 voorbij zag komen. Na deze periode ben ik met plezier blijven hangen.
65a44573b0619 Amsterdam

Je begon ooit met (hard)lopen en kwam onlangs bij Thof terecht, wat zat er eigenlijk tussenin?
Als klein meisje heb ik op de Atletiekvereniging in Vlaardingen gezeten, maar door de verhuizing naar Maasland is dat overgegaan en ging ik in het dorp bij NTO lessen volgen. Ik ben weer begonnen met hardlopen in 2010 en had met collega’s het doel gesteld om de ¼ marathon in Rotterdam te lopen. Dit heb ik 4 jaar achter elkaar gedaan. Het hardlopen heeft een lange tijd stilgelegen en heb ik het opnieuw opgepakt eind 2022.

Wanneer, hoevaak en waar gaan we je zien?
Je zal me zien op zondag 14 april 2024 in Rotterdam! Ik heb als doel om de Marathon in deze stad te gaan lopen en probeer minimaal 1 keer in de week aan te sluiten bij een Thof training. Werk/privé technisch komt donderdag vaak het beste uit, dus grote kans dat je me dan ziet!

Wat is je eventuele (volgende) doel binnen Thof?
Voor nu richt ik me op de Marathon Rotterdam, het lijkt me geweldig om de finishlijn te behalen. Dus eerst deze prestatie volbrengen en vooral genieten en dan komt er vanzelf vast wel een nieuw doel.

Waar loop je verder (in het dagelijkse leven) nog meer hard voor?
Naast Thof doe ik ook aan Bodypump en wandel ik op een vaste avond in de week. Verder geniet ik van mijn gezin, onderneem ik graag iets leuks met vriendinnen en familie en hou ik van de zoete inval thuis

Wat wil je nog kwijt?
Tot ziens bij een Thof training!

Dankjewel Tessa! De marathon in Rotterdam, bekend als de mooiste, is een schitterend doel. Dat wordt genieten en we zien je graag weer bij Thof!

De trainers

Gelezen: 201 keer Laatst aangepast op maandag, 15 januari 2024 19:55

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema