dinsdag, 19 september 2023 09:03

Even voorstellen: Peiman Diepenhorst

Geschreven door Peiman Diepenhorst

In de serie nieuwe leden voorstellen, is het nu de beurt aan Peiman Diepenhorst. Hij is al even lid, dus des te interessanter nu zijn verhaal eens te kunnen lezen. We zijn druk bezig alle nieuwe leden aan het woord te krijgen, maar nu eerst zes vragen aan Peiman:

Wanneer ben je bij Thof gestart?
Ik ben begin juli 2022 begonnen met hardlopen als doel om in oktober de 10km van de Singelloop in Breda te gaan lopen met mijn collega's. De wedstrijddag was voorbij en hardlopen beviel me en sloot goed aan bij mijn kernwaarden van gezond en vitaal leven, dus ik besloot om 08-12 bij Thof te gaan trainen. Ik loop met de A groep. Door uitdagende en wisselende trainingen ben ik snel vooruit gegaan en mijn eerste marathon (Rotterdam) in april en tweede (Leiden) in mei gelopen.65021c9eaa7bd IMG 20230905 154733398 HDR

Je begon ooit met (hard)lopen en kwam onlangs bij Thof terecht, wat zat er eigenlijk tussenin?
Ik heb eigenlijk vroeger nooit echt hardgelopen. In mijn jeugd zat ik op karate en tussen 2013 en 2020 deed ik aan kickfun, boxen en grit op een sportschool. Sinds begin Covid ben ik vaker thuis aan het sporten geweest en het bevalt me wel door flexibel kunnen zijn in wat ik elke dag doe.

Wanneer, hoevaak en waar gaan we je zien?
Ik loop maandag avond van werk naar huis en dinsdag ochtend andersom. Dinsdagavond staat in het teken van tennissen dus donderdagavond kom ik met veel plezier trainen.

Wat is je eventuele (volgende) doel binnen Thof?
Op dit moment heb ik geen specifieke doelen. Gewoon lekker trainen en genieten.

Waar loop je verder (in het dagelijkse leven) nog meer hard voor?
Tijd doorbrengen met mijn familie vind ik heel belangrijk en daarnaast vind ik reizen, koken, lezen, talen en nieuwe dingen leren leuk.

Wat wil je nog kwijt?
Mmm, op dit moment niks, nada, rien, niente.

Dankjewel Peiman! Voor een beginnende loper en nieuw lid heb je megasnel 2 marathons gelopen. Dat belooft wat voor de toekomst!

De trainers 

Gelezen: 276 keer Laatst aangepast op dinsdag, 19 september 2023 09:21

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema