zondag, 26 februari 2023 19:03

Even voorstellen: Britt Jager

Geschreven door Britt Jager

In de serie nieuwe leden voorstellen, is het nu de beurt aan Britt Jager. Britt (bij velen bekend als de dochter van Aafje) is opnieuw lid geworden na een tijd weggeweest te zijn. Tijd om eens te horen wat de aanleiding was opnieuw lid te worden en hoe het haar nu vergaat. We zijn druk bezig alle nieuwe leden aan het woord te krijgen, maar nu eerst zes vragen aan Britt:

 

63fb7e71348ec 20230226 112036Wanneer ben je bij Thof gestart?
In november 2022 ben ik opnieuw lid geworden nadat ik sinds afgelopen zomer weer ben begonnen met hardlopen. Mijn eerste training was de clinic die georganiseerd werd om nieuwe leden aan te trekken vervolgens ben ik eigenlijk gelijk weer lid geworden. Een aantal jaar terug ben ik ook lid geweest (zo rond 2016/2017). In 2016 heb ik meegedaan met 'De Finale'. Het project waarbij we met wel bijna 80 Thof leden (ik heb het aantal even teruggezocht in de uitslagenlijst op de website) hebben meegedaan aan de Rotterdam Marathon. Een hele geslaagde dag!

Je begon ooit met (hard)lopen en kwam onlangs bij Thof terecht, wat zat er eigenlijk tussenin?
Ik ben dus weer terug van weggeweest na een lange break van Thof maar eigenlijk ook van het hardlopen in het algemeen. De reden hiervoor was onder andere de geboorte van mijn dochter Kae in 2019 en mijn zoon Neby in 2021. Inmiddels heb ik de smaak weer goed te pakken en haal ik opnieuw veel plezier uit het hardlopen.

Wanneer, hoevaak en waar gaan we je zien?
Ik train 3 keer per week waarvan in ieder geval elke dinsdagavond bij Thof in de c-groep (en als ik kan ben ik er ook op donderdag). In het weekend staat er meestal een langere duurloop op mijn schema. Bij Thof vind ik de intervaltrainingen het leukst.

Wat is je eventuele (volgende) doel binnen Thof?
In september loop ik in Berlijn mijn derde marathon. Daar maken we met het gezin gelijk een leuke citytrip van. De komende maanden loop ik eerst weer een aantal halve marathons en daarna train ik door voor de hele.

Waar loop je verder (in het dagelijkse leven) nog meer hard voor?
Voor heel veel dingen maar ik geniet het meest van gezelligheid met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ga ik graag op vakantie of op citytrip en zie ik wat van de wereld. Als HR adviseur werk ik veel met mensen en ook daar haal ik dagelijks energie uit.

Wat wil je nog kwijt?
Het voelt nog steeds als een goede keuze om weer bij Thof te zijn gaan hardlopen, blij om weer terug te zijn!

Dankjewel Britt! Goed om te lezen dat je je draai weer gevonden hebt. En wat gaaf dat je de marathon in Berlijn gaat lopen! Veel succes met trainen alvast.

De trainers 

Gelezen: 246 keer Laatst aangepast op zondag, 26 februari 2023 19:13

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema