dinsdag, 27 december 2022 12:05

Even voorstellen: Saskia Schijff

Geschreven door Saskia Schijff

In de serie nieuwe leden voorstellen, is het nu de beurt aan Saskia. Lid lid geweest van AVW, daar willen we natuurlijk meer van weten. We zijn druk bezig alle nieuwe leden aan het woord te krijgen, maar nu eerst zes vragen aan Saskia:

 

63a4675c0f3d2 Screenshot 20221222 151049 GalleryWanneer ben je bij Thof gestart?
29 september 2022, 1,5 uur duoloop (wat super leuk was!)

Je begon ooit met (hard)lopen en kwam onlangs bij Thof terecht, wat zat er eigenlijk tussenin?
Ik ben in 2007 begonnen met hardlopen. Eerst zelf en in 2013 bij de Brugrunners in Spijkenisse aangesloten omdat ik meer wilde. In 2020 naar Maassluis verhuisd, dus op zoek naar een andere vereniging. Na corona bij avw gestart, maar dit was niet wat ik zocht en toen naar Thof en dat voelt gelukkig als thuiskomen!

Wanneer, hoevaak en waar gaan we je zien?
Ik loop 3x in de week hard, probeer de dinsdag en donderdag aan te sluiten, echter door onregelmatige diensten van mijn man lukt dit niet altijd maar dan loop ik wel zelf wat er die dag op het programma staat.

Wat is je eventuele (volgende) doel binnen Thof?
Mijn doel is gewoon met plezier hardlopen! In het nieuwe jaar ga ik een paar wedstrijdjes doen. De kraanvogelloop in Spijkenisse, de Heinenoord tunnelloop in Oud Beijerland, de halve van Oostvoorne en in april de marathon van Rotterdam.

Waar loop je verder (in het dagelijkse leven) nog meer hard voor?
Naast hardlopen ben ik graag bezig met mijn gezin. Hou van leuke uitstapjes en geniet van alle kleine dingen, want in iedere dag zit iets moois! Verder hou ik van dieren, de natuur, lezen en puzzelen.

Wat wil je nog kwijt?
Bedankt voor het warme welkom!

 

Bedankt Saskia! Helemaal leuk dat je ook graag wedstrijdjes loopt en de discipline hebt om als je zelf loopt alsnog af te werken wat op het programma staat. Hou dat vast!!

De trainers 

 

 

 

 

Gelezen: 454 keer Laatst aangepast op dinsdag, 27 december 2022 12:12

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema