vrijdag, 14 oktober 2022 19:15

Project 30/40

Geschreven door 30/40

Nieuwsalert! Afgelopen trainingen is het al gedeeld, een nieuw project genaamd 30/40 is gestart.

Doel: minimaal 15 nieuwe leden rond de leeftijd 30-40 voor 1 juli 2023

We richten ons specifiek op deze doelgroep, omdat deze leeftijdscategorie nu ondervertegenwoordigd is binnen Thof. We willen hiermee dan ook juist de toekomst van Thof zeker stellen en de groepen A en B versterken.

Wat kun je verwachten?

We zijn gestart met Instagram, omdat Thof hier nog niet te vinden was.

https://www.instagram.com/thofrunning/

Verder hebben we diverse ideeën over acties, evenementen en communicatie. Het belangrijkste is dat we willen laten zien hoe leuk Thof is! We zijn er dan ook van overtuigd dat we daarmee veel mensen kunnen bereiken die doorgaans al zelf lopen, nodig van de bank af mogen komen, of bij een andere vereniging waren aangesloten.

Wat eerst?

Onze eerste activiteit is zondag 6 november. We organiseren een clinic met loopscholing en leuke spelelementen voor Thof leden en belangstellenden die een leuke ontspannen training willen. Start is om 11:00 uur bij ODO en finish bij Monsieur Paul om 12:00 uur met koffie en gebak.

Wat kun jij doen?

Twee dingen. Zeg het voort en help mee. Iedereen kent wel een of meerdere mensen in bovengenoemde doelgroep. Of je nu denkt aan je buren, vrienden of eigen kinderen, vertel ze over ons project. Vervolgens hebben we iedereen nodig om te laten zien hoe leuk Thof is. In veel van onze activiteiten zijn juist de leden van Thof ook welkom. Door mee te doen en op te komen dagen help je ons project en de club. Dus kom de komende periode zoveel mogelijk trainen. En mocht je nog een idee hebben of iets kunnen betekenen, heel fijn! Benader ons bijvoorbeeld op een training.

Bedankt namens de 30/40 commissie:

Sanne Verkade
Paul de Koning
Michelle Bol
Edwin van Kersbergen

Gelezen: 703 keer Laatst aangepast op vrijdag, 14 oktober 2022 20:00

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema