dinsdag, 29 maart 2022 19:18

Jan Henk bedankt!

Geschreven door Bestuur

Zelf weet Jan Henk niet meer hoeveel jaar hij training heeft gegeven en ook is het niet in de archieven terug te vinden. Wel is bekend dat het minimaal 20 jaar is!

Jan Henk geeft aan dat hij nogal eens ’s avonds werkt, waardoor het vaak beter uit komt om overdag te trainen in plaats van verplicht in de avond. Ook vond hij het soms moeilijk om de motivatie te vinden, omdat het door Corona vaak maar kleine groepjes waren. Als de training eenmaal begonnen was, had hij er wel weer plezier in. Hij is dan ook zeker van plan om regelmatig bij Thof te blijven lopen, maar nu heeft hij de keuze.

Als trainer was Jan Henk absoluut een grote inspiratiebron. Hij stuurde je langs vele bekende en vooral ook onbekende weggetjes en paadjes in Maasland en Maassluis. Ook was hij er goed in om je tijdens een versnelling nog even extra aan te sporen zodat je toch nog een tandje bijzette. Hierdoor kon je toch sneller of verder dan je zelf had gedacht. Op een erg warme avond maakte hij er een keer spontaan een run-bike-run training van. Water mee en afwisselend lopen en fietsen, waardoor het toch allemaal net wat prettiger was. Al met al waren de trainingen met Jan Henk vaak een soort verrassing en in elk geval nooit saai.

We zijn hem dan ook erg dankbaar dat hij het zoveel jaren en met zoveel inzet heeft gedaan. Voorzien van een grote bos bloemen, een mooi cadeau en een door vele leden getekende kaart ben ik hem vorig week gaan bedanken voor alles wat hij voor Thof heeft gedaan. Onder aanmoediging van het thuisfront heb ik een foto gemaakt voor op de site. Jan Henk wil de club van harte bedanken voor de cadeaus en natuurlijk hopen we hem nog vele jaren te zien tijdens de trainingen en andere activiteiten van Thof.

Gelezen: 206 keer Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2022 13:48

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema