woensdag, 14 oktober 2020 18:45

Voorlopig geen gangbare training

Geschreven door Bestuur

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober nieuwe, strengere coronamaatregelen bekendgemaakt. Als gevolg hiervan moeten alle hardloop- en powerwalktrainingen stoppen. Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen met ingang van donderdag 15 oktober te stoppen, voorlopig voor de periode van 4 weken. De maximaal toegestane groepsgrootte van 4 personen maakt het voor ons namelijk onmogelijk om de gangbare trainingen te verzorgen.

Wij zullen in overleg met de trainers kijken wat voor alternatief er geboden kan worden. Een voorlopig eerste idee is om de website als platform te gebruiken voor lopers die (in klein verband) met elkaar willen lopen op een gekozen dag en tijd. Leden met ideeën en/of helpende handen worden gewaardeerd! Mail het bestuur a.u.b.!

Mocht je nu gelijk op pad gaan met loopmaatjes, doe dit dan op persoonlijke titel, onder eigen verantwoordelijkheid én uiteraard met in achtneming van de landelijk afgekondigde beperking van maximaal 2 personen en altijd op 1,5 meter afstand. Wij hopen op jullie begrip en medewerking in deze!

We hopen dat iedereen in deze moeilijke periode gezond blijft en dat we weer snel met elkaar mogen trainen.

Het bestuur en trainers

 

Gelezen: 423 keer Laatst aangepast op vrijdag, 06 november 2020 13:18

Geen training

Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen tijdelijk te stoppen. Wel kun je voortaan via de website met iemand afspreken samen te gaan lopen.

Thof loopmaatjes