maandag, 03 augustus 2020 18:04

Na vele jaren stopt Burt met training geven

Geschreven door Bestuur

Na vele jaren training geven bij Thof heb ik al enige maanden gemerkt, dat de motivatie om training te geven aan het afnemen is. Daarbij maakt een drukke baan het soms lastig om tijd vrij te maken voor zowel het geven van training als het zelf lopen.

Na een aantal weken zonder trainingen, i.v.m. de Corona omstandigheden, werd het na de herstart voor mij duidelijk dat ik niet meer met evenveel enthousiasme mijn trainingen aan het geven was. Als “slib of the tong” heb ik me dat ook een keer laten ontvallen, verder was daar hopelijk niets van te merken.

De conclusie is voor mij dan ook dat ik na dit kwartaal ga stoppen met training geven. Ik denk en hoop dat dat binnen de huidige trainersgroep opgevangen kan worden.

De komende 2 maanden zal ik mij in ieder geval nog met enthousiasme inzetten.

Het bestuur en de trainers vinden het jammer dat Burt binnenkort gaat stoppen met training geven.
Burt is een uiterst bekwame en bijzonder betrokken Thof trainer. Vol enthousiasme neemt Burt ons keer op keer mee, en confronteert ons met een uitdagende en verantwoorde oefening.

Meer dan een decennium heeft hij zich weten in te zetten voor de gezelligste vereniging van Maasland. Aan Burt hebben we te danken dat er zoveel lopers plezier hebben bij Thof, en over een goede lichaamsconditie beschikken. En, dat er momenteel een leuk en gedreven trainersgilde voor de lopers klaar staat. Helaas binnenkort zonder Burt.

Bedankt voor je prettige een constructieve inzet Burt

Gelezen: 303 keer Laatst aangepast op dinsdag, 04 augustus 2020 06:51

Volgende trainingen

De komende periode trainen we met groepen van max 15 lopers (inclusief trainer).


Bekijk het schema