donderdag, 08 februari 2018 09:28

E-learning evenementen verkeersregelaars

Geschreven door

Vrijwilligers die de E-learning hebben gevolgd in 2017

Afgelopen jaar hebben Thoffers, die evenementenverkeersregelaar willen zijn, de E-learning gevolgd. Deze vrijwilligers krijgen van de gemeente persoonlijk een reminder dat het weer tijd is om de E-learning te volgen. Hieronder staat ook de code die je nodig hebt om de E-learning te starten. Op jouw verkeersregelaarspas staat een datum tot wanneer deze geldig is. Julie kunnen pas vanaf drie weken voordat de pas verlopen is de E-learning volgen. Probeert je eerder de E-learning te volgen, dan geeft het systeem een foutmelding.

Er is wel een verandering in 2018! Jullie ontvangen geen pas meer. Om op te treden als evenementenverkeersregelaar moet een kopie van het benoemingsbesluit en de instructieverklaring meegenomen worden.

 

Nieuwe vrijwilligers

Thof zoekt nog steeds nieuwe verkeersregelaar om tijdens wedstrijden als verkeersregelaar op te treden. De vrijwilligers moeten dan wel de E-learning te doen. Met onderstaande code kan je de E-learning doen! Deze code is geldig tot 20 mei 2018.

 

Uitleg E-learning voor nieuwe vrijwilligers

Voor het volgen van de E-learning heb je een computer met internetverbinding nodig en een persoonlijk e-mailadres. 

Je gaat naar de website van de Stichting Verkeersregelaars Nederland (www.verkeersregelaarsexamen.nl). Voor de eerste keer moet je jezelf registreren op de website. Na registratie ontvang je een e-mail om het account te bevestigen. Hierna moet je opnieuw inloggen. Vervolgens kom je in een menu en klik je op "code verzilveren". Hieronder staat de code. Nu word je gevraagd om een pasfoto te uploaden. Als je dat gedaan hebt kan je onder het kopje verkeersregelaar klikken op ‘instructie volgen’. Je bent nu klaar om aan de slag te gaan.

Code: DEELNMiddMiddZGJKTKFAOV

 

 

Succes met de instructie!

Gelezen: 838 keer Laatst aangepast op donderdag, 08 februari 2018 09:45

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema