maandag, 18 december 2017 07:31

Santa Claus loop Delft

Geschreven door

3 weken geleden werd op de Thof site gemeld, dat er zondag 17 december een Santa Claus loop zou zijn in Delft. Hardlopen in een kerstmannen pak voor het goede doel.
Leek ons; Miranda, Gonnie, Liset, Jacqueline, Marja en Helma wel leuk om mee te doen. Maar om toch een beetje aan de kilometers te komen, willen we wel terug naar huis lopen in datzelfde pak of toch in gewone kleding. Deze ochtend door 2 lieve mannen weggebracht. En na een gezamenlijke warming up gingen we met 494 andere kerstmannen/ vrouwen en kinderen van start voor de 3 kilometers door de winkelstraten en over de markt van Delft. Leuk gezicht al die rode pakken voor en achter ons.
Na een heerlijke warme chocolademelk en plas pauze richting Maasland. En ja na veel twijfels toch in pak. Wat een lol hadden we en wat een bezienswaardigheid waren we.
Getoeter van auto’s op de Gaag. Mensen op de fiets die ons filmde. En de mensen, die we tegenkwamen wenste we allemaal Marry Christmus, hohoho. Leuk om de gezichten en reacties van die mensen te zien. Thuis gekomen heerlijk nagenieten van de foto’s en filmpjes. Super gezellige middag, en dan ook nog lekker wat km gelopen.

Volgend jaar met veel meer Thoffers richting Delft?

Helma Vermeer

image21

Gelezen: 690 keer Laatst aangepast op maandag, 18 december 2017 07:41

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema