woensdag, 20 september 2017 09:50

Samenwerking tussen Jip Regtop en Thof

Geschreven door

JRFMC en Thof Running vernieuwen samenwerking

De samenwerking die sinds 2013 is aangegaan met JRFMC ‘Jip Regtop Fysiotherapie en Medisch Centrum’ is nieuw leven ingeblazen. Naast de voordelen die al stonden vanuit de samenwerking, zoals het inloopspreekuur voor vrijblijvend medische adviezen en een afspraakmogelijkheid binnen 24 uur, is afgelopen donderdag ook gestart met training aan de trainers met betrekking tot core-stabiliteit. Een goede core stabiliteit is een belangrijke fundering voor het voorkomen en uitblijven van vervelende hardloop- of andere sportblessures. Het was een leerzame en leuke training. De trainers zullen de opgedane kennis gaan toepassen tijdens de looptrainingen van Thof.

Daarnaast zijn er in april bij de startersgroep van Thof wat kleine tests afgenomen om vergrote risico’s op blessures op te sporen en hiervoor wat extra oefeningen mee te krijgen zodat de kans op gedwongen onderbrekingen door vervelende blessures zo klein mogelijk wordt gehouden.

 logo jip regtopDSC 8939DSC 8940DSC 8937

Wat biedt de samenwerking aan de leden van Thof:

  • Gratis en vrijblijvend inloopspreekuur (elke dinsdag van 20.00-20.30)
  • 24-uurs afspraak
  • Scholing aan trainers op het gebied van gezondheid en bewegen

Voor meer informatie mbt de samenwerking of fysiotherapie bij JRFMC kun je contact opnemen met Jip Regtop of Bram Huizen via 010-7614462 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelezen: 672 keer Laatst aangepast op zaterdag, 24 maart 2018 06:50

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema