dinsdag, 11 juli 2017 06:31

Paul de Koning Prijs

Geschreven door

Wout Verkade kon maar moeilijk afstand doen van de ‘Paul de Koning Prijs’. Was hij vorig jaar tijdens de jaarlijkse barbecue bij Ad van Marrewijk nog de grote winnaar van deze prijs, nu moest hij deze alweer uit handen geven. Maar, sportief en sociaal als dat Wout is, droeg hij van harte bij aan dit feestelijke moment. Dat moment bestond uit het doorgeven van de prijs aan Lisette van de Marel, onder toezien van bijna 50 gasten.

Zonder uitzondering is de commissie van mening geweest dat de prijs naar Lisette moest gaan voor haar onbegrensde inzet bij evenementen en haar grote betrokkenheid bij de trainingen van Thof. Wat Lisette doet is in het belang van het collectief. Een evenementen als bijvoorbeeld de dropping moet foutloos zijn en voor iedereen een feest.  

Dit verdient volgens de commissie een prijs. Niet zomaar een, maar de enige echte ‘Paul de Koning Prijs’. Deze behoort immers toe aan Thof leden die zich meer dan gemiddeld inzetten voor de sportieve prestaties en het plezier van Thoffers. In 2013 is bij het aftreden van Paul de Koning als voorzitter van Thof deze prijs in het leven geroepen. Klik hier voor meer informatie. Paul heeft de prijs als eerste ontvangen. Vervolgens Theo, Ron, Hans en onlangs Wout. Nu dan Lisette van de Marel.

De commissie bestaat uit vier leden, te weten Arthur Davidse, Adrie Kalkman, Trudy van Geest en Paul de Koning. Vanwege het afmelden van Trudy als lid van Thof is er een plekje beschikbaar gekomen. Heel graag verwelkomt de commissie een nieuw lid die zich het komende Thof jaar bezig houdt met de kandidaatstelling en benoeming. Bij Nancy de Kok kun jij jouw belangstelling hiervoor kenbaar maken.

Gelezen: 633 keer Laatst aangepast op donderdag, 10 augustus 2017 07:38

Volgende trainingen


Bekijk het schema