donderdag, 14 juli 2016 12:03

30 juli VTM loop Maasdijk

Geschreven door

Hieronder de uitnodigng van onze buren uit Maasdijk voor een 5 of 10 km wedstrijd op 30 juli a.s.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zaterdag 30 juli is het zo ver. Sta jij dan ook om 13.30 uur aan de start van de VTM Loop (10 km) of de Kester & Partnersloop (5 km) in Maasdijk?

Geweldig en functioneel aandenken Alle hardlopers ontvangen daarnaast het ludieke, onvergetelijke en unieke running shirt van de 26ste editie van de VTM Loop. Een waar collectors-item en voor veel deelnemers dé reden om mee te doen aan deze Dijk van een Loop in Maasdijk!

Schrijf je alvast in! Hardlopers genieten van de vele voordelen van de voorinschrijving die op 22 juli sluit. Je krijgt korting op je deelnamekosten, je startbewijs ligt klaar én we sturen je natuurlijk nog een reminder op de vrijdag voor de VTM Loop. Inschrijven op de dag zelf kan natuurlijk ook. Dit doe je in de kantine van Korfbalvereniging Dijkvogels (Lange Kruisweg 44G in Maasdijk).

Kijk voor meer informatie op www.vtmloop.nl. Tot ziens op 30 juli tijdens de leukste loop van Maasdijk!

Gelezen: 1097 keer Laatst aangepast op zondag, 31 juli 2016 12:22

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema