zaterdag, 17 oktober 2015 08:09

The Road to New York

Geschreven door

The Road to New York 16 oktober 2015 was een datum, welke al maanden in onze agenda stond. Vrijdag jl. was het zover, met 8 van de 10 (helaas zieke en werkende lopers) New York marathon lopers gingen we op pad naar het hotel in Rotterdam. Na een bakje koffie/thee werd door de organisatie van de reis Rijnmond reizen, gemeld wat ons allemaal staat te gebeuren in New York. En het belangrijkste onze rugtassen inclusief startnummer, singlet, fleece jack, bidon en een magazine met alle wetenswaardigheden.

Als eerste het startnummer uit de tas zoeken om te kijken of we niet in het “pis” vak staan. Dit laatste verdient even een extra uitleg. We starten op de Verrazano Narrows Bridge en deze bestaat uit 2 hoogtes. Daar we hierop toch wel een poosje moeten wachten totdat we mogen starten, moet er nog wel eens wat vocht geloosd worden. Als je dus in start vak oranje en blauw staat is er niets aan de hand, maar sta je dus in vak groen, dus op onderste deel van de brug, dan kan je dus wel eens een buitje op je hoofd krijgen. Helaas staan 2 van onze lopers in dit “pis” vak.

Maar even terug naar het echte werk, we vliegen woensdag 28 oktober as vanuit Brussel naar NY Newark, na een paar dagen site-seeing is dan zondag 1 november de grote dag. De marathon van New York. Nog 15 dagen dus.

Wil je ons volgen dan kan je naar de link: http:www.tcsnycmarathon.org/race-day/mobile-app-and-runner-tracking

Wij, Henry van Willigen, Philip van Dongen, Paul de Koning, Petra Hogendorp, Marco Tuitel, Jaap van den Akker, Tamara Jonkman, Hans Vermeer, Rene Verkade en Helma Sonneveld hebben er zin in (dames onder meisjesnaam)!

Gelezen: 1011 keer Laatst aangepast op woensdag, 28 oktober 2015 13:37

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema