maandag, 23 juni 2014 12:43

Een bezoek aan Stichting Sukacita

Geschreven door

Terwijl in Nederland de Maaslandloop volop in de weer was, blikte ik terug op de Maaslandloop 2012. Tijdens een rondreis door Indonesië bracht ik namelijk een bezoek aan stichting Sukacita op Bali, het goede doel van de Maaslandloop 2012.

Wat is Sukacita ook alweer?
Stichting Sukacita is een kenniscentrum met als doel kennis over kinderen met een verstandelijke beperking te delen met de leerkrachten van de speciale scholen en de bevolking.

Het kantoor staat in Ubud, centraal gelegen in Bali, op een mooie locatie tussen de rijstvelden. Hier verwelkomden Mila en Marieke ons. Ze vertelden ons over de goede ontwikkelingen van de stichting, zoals het feit dat er steeds meer leraren en ouders van kinderen met een verstandelijke beperking het besef krijgen dat goed onderwijs belangrijk voor ze is. Mila en Marieke hebben in de tussentijd een boek geschreven voor leerkrachten, die over ca. een maand uitgebracht wordt. Een super ontwikkeling! Ik kan alleen maar trots zijn dat Thof Running heeft bijgedragen aan de goede ontwikkelingen van Sukacita.

Meer info over Stichting Sukacita? www.sukacita.org

IMG 2497

Gelezen: 795 keer Laatst aangepast op maandag, 07 juli 2014 16:59

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema