zondag, 30 maart 2014 20:55

Ik lig weer op schema.

Geschreven door Rob

Drents-frieschewoldmarathon in Diever

In mijn poging 50 marathons te lopen voor mijn 50-ste verjaardag was ik een beetje achterop geraakt door het niet doorgaan van de Bereloop op Terschelling.
Spijkernisse een maand later werd ook al niks door een blessure, mijn wens om die 50ste in het Westland te lopen viel daardoor in het water.
Maar ik wordt in oktober pas 50 dus een marathon in het najaar behoorde ook nog tot de mogelijk heden.

In Januari net hersteld van mijn blessure heb ik met veel moeite de strandmarathon van Scheveningen naar Noordwijk heen en weer gelopen in 4.28 uur. Dit was nummer 46, dus moest ik er nog 4. In februari liep ik in Apeldoorn (durf het bijna niet te vertellen) met een gecopieerd startnummer van Angeli mijn 47ste in 3.32 uur.
De laatste drie marathons stonden eigenlijk al vast: Rotterdam, Westland en als laatste Twente!

marathontekrob

Tenzij ik er nog één tussendoor kon lopen, nou dat is afgelopen zaterdag gelukt. Moest er wel helemaal voor naar Drenthe afreizen, maar het was de moeite waard. De Drents-frieschewold marathon is als je van natuurschoon houd een om door een ringetje te halen. Heerlijk lopen door de bossen en de heide, schapen met lammetjes, af en toe een schotse hooglander opzij duwen, de kilometers vliegen voorbij. Totdat je bij 32 km. erachter komt dat de warmte en het iets te hoge tempo zijn tol gaat eisen. Dan moet je nog even ploeteren om weer in het gezellige Diever te komen.

Maar nummer 48 is een feit, nu nog even In Rotterdam heel blijven en het feest kan beginnen in "het Westland"op 25 mei.

Rob van Noordt

Gelezen: 726 keer Laatst aangepast op woensdag, 09 april 2014 19:54

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema