dinsdag, 07 januari 2014 12:31

Trainingen voor Westland Halve marathon.

Geschreven door RonVe

Naar aanleiding van vragen van diverse mensen binnen en buiten Thof hebben we besloten om een trainingsgroep te vormen die gaat trainen voor de Halve Marathon van het Westland op 25 mei aanstaande. Het niveau van deze groep zal zijn voor zij die willen debuteren op deze halve tot zij die rond de 2:00 willen finishen. We gaan deze trainingen geven op Zaterdagmiddag om 14:00, en deze zijn aanvullend op reguliere Thof trainingen. We starten op 25 januari aanstaande, dit zal zijn een introductie, kennismaking, en wat extra informatie over hoe en wat te trainen, gevolgd door een 5km Testloop. De 16 daaropvolgende zaterdagen staan volledig in het teken om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd van 25 mei.

  • De kosten voor deze extra trainingen bedragen 15, - voor Thof leden, en 25, - voor niet Thof leden.
  • Niet Thof leden kunnen dan ook gedurende deze periode meetrainen op de dinsdag en donderdag avond.
  • Inschrijven kan tot en met de eerste trainingsdag 25 januari,
  • via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De betaling is contant op de eerste trainingsdag.

 

Tijdens de hele periode zal er altijd een ervaren trainer voor de groep staan, welke zelf al vele halve en hele marathons hebben gelopen. Deze kunnen jullie dus voorzien van alle nuttige informatie en aanwijzingen.

Verder heeft Thof Running en Jip Regtop Fysiotherapie & Medisch Centrum (JRFMC) een samenwerkingsverband met de naam 'SPORT NETWERK'. Wanneer je last hebt van een (dreigende) blessure kún je (het is dus geen verplichting!) als Thof-lid iedere donderdagavond van 19:00 tot 19:30 uur kosteloos en vrijblijvend naar het sportspreekuur van JRFMC. De praktijk is gevestigd op Hofsingel 95, dus direct naast onze thuisbasis, sporthal De Hofstede. Binnen dit sportspreekuur zijn adviezen vrijblijvend. Aan de hand van het advies kun je dus zelf bepalen óf je kiest voor verdere behandeling en bij wie. Wanneer je kiest voor verdere behandeling bij JRFMC is dit tegen de geldende tarieven van JRFMC.

De Trainersgroep Halve WestlandMarathon

Gelezen: 1093 keer Laatst aangepast op dinsdag, 07 januari 2014 14:00

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema