zondag, 29 september 2013 07:40

Clinic door Miriam van Reijen een groot succes!

Geschreven door PR

Afgelopen donderdagavond gaf Miriam van Reijen een clinic voor de leden van Thof Running. Miriam is een topatlete en afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft Miriam zich verdiept in voeding voor hardlopers, waar zij tevens een kookboek over heeft geschreven. Zo’n vijftig geïnteresseerden hadden zich aangemeld voor de clinic die in het teken zou staan van voeding en hardlopen. Na het nuttigen van koffie en thee kon de presentatie beginnen.

Miriam had de presentatie opgebouwd uit drie onderdelen; voeding voor een training/wedstrijd, tijdens, en na de training. Zo kwamen we te weten dat je van bietensap echt beter kunt gaan lopen, dat chocolademelk eenaanrader is voor hersteldrank na het hardlopen en dat je van appeltaart met ijs heel goed kan slapen! Kortom, een tal van wetenswaardigheden kwamen ter sprake die het lopen en de prestaties kunnen bevorderen. Na de presentatie was er ruimte voor het stellen van vragen aan Miriam. Die waren er dan ook genoeg. Tevens had Miriam haar kookboeken meegenomen voor diegene die alles nog eens rustig wilden nalezen en aan de slag willen gaan met de heerlijke hardlooprecepten.

Voor diegene die alsnog geïnteresseerd zijn in ‘Het Hardloperskookboek’, kunnen deze ook online aanschaffen op bol.com. Wie nog vragen heeft voor Miriam naar aanleiding van de clinic of nog andere dingen wil weten, kan via de mail contact met haar opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wat vonden jullie van de clinic? Laat het weten op onze Facebook pagina of via ons vernieuwde forum!

Gelezen: 583 keer Laatst aangepast op zondag, 06 oktober 2013 16:07

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema