woensdag, 20 maart 2013 19:01

Gezocht: helpende handen voor de minimaaslandloop!

Geschreven door PR

Schrijf in je agenda, vrijdag 12 april 2013 helpen bij de minimaaslandloop!

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar, voor de Maaslandse basisscholen van groep 6 t/m 8, de minimaaslandloop. Deze sponsorloop wordt gehouden bij het hoofdveld van MVV’27. Rond het veld is een parcours uitgezet en na een ronde gelopen te hebben, wordt er gestempeld bij de daarvoor ingerichte stempelpost. Na 12 minuten (voor groep 6 na 10 minuten) wordt er gekeken hoeveel ronden  er zijn afgelegd. En dat natuurlijk onder aanmoediging van leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s, broers en zusjes!

 

De kinderen hebben op school de sponsorformulieren uitgedeeld gekregen en kunnen op pad om zich te laten sponsoren. Dus mocht je buurjongen of –meisje, nichtje, neefje of zoon/dochter aankloppen, aarzel dan niet en vul een leuk bedrag in!

Op deze manier steunen zij  het goede doel van de Maaslandloop, namelijk stichting kopjes voor kopjes (zie de site voor meer info over dit doel).

 

Voor de organisatie van deze middag hebben we hulp nodig van een groot aantal vrijwilligers. Er zijn

o.a. mensen nodig die de formulieren uitdelen, de stempels zetten, limonade willen schenken en die rondom  de hoeken van het parcours willen staan, om de kinderen in de gaten te houden.

 

Dus wil je helpen op vrijdagmiddag 12 april van 15.00 uur tot ca. 17.45 uur, laat het dan even weten per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het even aan één van ons door als je ons ziet.

 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!!

 

Groetjes

Mark, Jacco, Suus en Sanne

 

 

 

Gelezen: 555 keer Laatst aangepast op vrijdag, 29 maart 2013 08:19

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema