vrijdag, 25 januari 2013 12:13

Mededeling van het bestuur

Geschreven door Bestuur

Beste Thoffer,

Zoals bij jullie bekend, staat de ledenvergadering van 2013 voor de deur. 12 februari aanstaande worden jullie in de Pynas aan de ’s Herenstraat verwacht voor dit jaarlijks terugkerende event. Er staat een heleboel te gebeuren en daar willen wij jou nu al over inlichten en bij betrekken.

12 februari treden twee bestuursleden af die zich niet meer herkiesbaar stellen. Het betreft Vera Emmerig (secretaris) en Paul de Koning (voorzitter). Zij hebben samen met Ronald van Mil (penningmeester) niet stilgezeten en zijn actief op zoek gegaan naar enthousiaste kandidaten. In onze beleving zijn wij er in geslaagd om geschikte kandidaten te vinden. Tijdens de ledenvergadering kunnen zij gekozen worden, omdat de beide beoogde bestuursleden lekker enthousiast zijn om de draad op te pakken. Om door te gaan waar het huidige bestuur stopt, zodat de trein die op stoom is, blijft rollen … Wie zijn de nieuwe bestuursleden, die het huidige bestuur voordraagt? Nancy de Kok en Helma Vermeer.

Nancy is als beoogd secretaris een aantal jaar lid van Thof. Zij zet zich nu ruim een jaar met veel voldoening in voor de PR van Thof Running. Als actief lid van onze vereniging wil ze best wat meer, ze wil zich voor onze vereniging blijven inzetten. Omdat ze hardlopen belangrijk vindt, maar gezelligheid nog veel belangrijker. Hier denkt Nancy volop in bij te kunnen dragen. Toen Nancy gevraagd werd om na te denken over een rol in het bestuur heeft ze dat ook zeker even moeten doen. Inmiddels is zij overtuigd van het feit dat ze de vereniging een heleboel te bieden heeft. Ze is enthousiast en komt in no-time met talrijke vernieuwende ideeën die Thof verder zullen brengen.

Helma is al wat langer lid van Thof. Zij is de beoogd penningmeester en al een aantal jaar trekker van de Thof triatlon. Als je Helma vraagt waarom zij een rol in het bestuur ambieert, zal ze zeggen dat ze Thof een hele leuke vereniging vindt en dat zij sinds kort ruimte in haar agenda heeft. Met haar kennis van de vereniging, van de leden en van haar vakgebied (financiën) ziet zij een nieuwe uitdaging in het besturen van de leukste vereniging van Maasland. Het is voor Helma weer een nieuwe uitdaging waar zij hel(e)ma(aal) voor wil gaan.

Ronald van Mil zou in deze samenstelling de rol van voorzitter op zich nemen.

Bovenstaande betekent beslist niet dat de race is gelopen! Ook andere kandidaten kunnen zich kandidaat stellen voor een bestuurlijke rol binnen Thof. Indien jij belangstelling hebt voor een van de beschikbare rollen in het bestuur, maak dat dan uiterlijk 5 februari bij Vera (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bekend. Jouw kandidatuur  moet (schriftelijk) worden ondersteund door een vijftal leden.

Groeten,
Het Bestuur

Gelezen: 655 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 februari 2013 20:25

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema