donderdag, 29 november 2012 21:16

Thof op het Lichtjesfeest

Geschreven door PR

Op vrijdagavond 14 december wordt voor de 6e keer het Lichtjesfeest georganiseerd. Het Lichtjesfeest is een sfeervol en gezellig Maaslands feest dat zal plaatsvinden rondom de Oude Kerk aan het Kerkplein.
Wat is er zoal te doen: ballonnen optocht, ontsteken van de kerstboom, kerstmarkt, muziek, toneel, hapjes en drankjes. (Zie: www.lichtjesfeest.nl)

Op dit feest zijn veel Thoffers actief. Zij proberen via de verkoop van o.a. kerststukjes, gluhwein, huisgemaakte appeltaart en warme chocolademelk zoveel mogelijk geld te verdienen voor het goede doel van de Maaslandloop: "Stichting Kopjes voor Kopjes". Deze Vlaardingse stichting heeft als doel kinderen, die lijden aan Celebrale Parese (hersenverlamming) en hun ouders te helpen.

We hopen en rekenen op zoveel mogelijk steun van de Thofleden. Dus kom met je familie en vrienden op vrijdagavond 14 december naar onze stands op het Lichtjesfeest. Koop een mooi kerststuk, laat je (klein)kinderen een cadeautje grabbelen in de grabbelton en geniet van een beker warme chocolademelk, gluhwein en een stuk appeltaart. (Of koop een hele appeltaart en neem deze mee naar huis). En dit alles onder muzikale begeleiding!!!

Tot op het Lichtjesfeest!

Gelezen: 503 keer Laatst aangepast op zondag, 16 december 2012 18:28

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema