zaterdag, 14 mei 2011 08:37

Hamburgerverkoop op het Pynasplein op Koninginnedag

Geschreven door Paul de Koning
Hamburgerverkoop op het Pynasplein op Koninginnedag Marja van Trigt
Maar, wat nou hamburgers? Er was nog veel meer lekkers te krijgen bij de hamburgerstand van Thof.

En dit hebben de feestgangers op en rond het Pinasplein kunnen ervaren! Onder leiding van Dien heeft de onderdeelcommissie (OC) een prestatie van formaat......

weten weer neer te zetten. Een prestatie waar alle partijen heel veel plezier, genot en rendement van hebben gehad.

Want naast de inmiddels vertrouwde broodjes hamburger met uien en saus, waren er grote slaatjes van AH en porties saté waar Thof heel veel feestvierende burgers mee heeft verwend. Nu zijn Thoffers gewend om het vuur uit de sloffen te lopen, met snot voor de ogen, stinkend hun best te doen en goede benen te hebben. Ook als er geen geld mee is te verdienen. Nu moet er wel geld verdiend worden, en is dat dan ook gebeurd? Want als je het beste materiaal wilt leveren, dan kost dat ook geld! Jawel, de OC heeft voor het goede doel €700 weten te verdienen.

Wij complimenteren de organisatie Dien en Jan-Willem en alle vrijwilligers met dit mooie financiële resultaat en rekenen erop dat alle betrokkenen, horeca en klanten met veel genoegen zullen terugkijken op dit succesvolle event.

Foto’s van dit spektakel zijn er niet, omdat ook de fotografen lekker aan het feesten waren. Maar, hebben zij geen gelijk om ook lekker te genieten van de hamburgers en meer? Fotografen hebben al hun best gedaan bij de Oaseloop, zie foto’s op onze site (door Marja van Trigt) en op de site van AVW (door Carry Wilmink).

Gelezen: 577 keer Laatst aangepast op vrijdag, 20 mei 2011 19:48

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema