vrijdag, 10 september 2021 12:57

UPDATE: Social Run in Hellevoetsluis met Pallas ’93

Geschreven door

We hebben met meer dan 30 aanmeldingen inmiddels voldoende deelnemers om per bus naar Hellevoetsluis af te reizen. Super leuk! We vertrekken stipt om 19.00 uur vanaf de sporthal, zodat we onze medelopers van Pallas niet te lang hoeven laten wachten. Kom daarom op tijd en neem alvast plaats in de bus.

Voor degenen die zich nog niet hadden opgegeven: er zijn dus nog een aantal busplaatsen beschikbaar! Mocht je op het laatste moment willen aanhaken dan is dat mogelijk. Je hoeft je niet in te schrijven, maar vol is vol.

Aan het Haringvliet ligt het pittoreske stadje Hellevoetsluis. Maak op dinsdag 14 september kennis met de rijke maritieme historie en het roemruchte verleden van deze unieke vestinghaven. We zijn uitgenodigd door hardloopvereniging Pallas ’93 om samen te trainen! Trainer Erik heeft speciaal voor Thof twee routes uitgezet van ca. 8km en 12km. Op die manier kunnen alle hardloopgroepen en Powerwalkers deelnemen. Het betreft een ‘Social Run’. Dit betekent dat ook de leden van Pallas ’93 met ons meelopen. Wel zo gezellig toch? We hopen hen in het voorjaar van 2022 in ons prachtige Maasland voor een tegenbezoek te mogen verwelkomen.

In 2021 is het 400 jaar geleden dat de haven van Hellevoetsluis werd gebouwd. De vestingstad Hellevoetsluis groeide na 1621 uit tot de belangrijkste oorlogshaven van Holland. Michiel de Ruyter bezocht Hellevoetsluis regelmatig voor inspecties. Piet Hein bracht in 1629 via de rede van Hellevoetsluis de Zilvervloot (veroverd op de Spanjaarden) naar Amsterdam.

Gelezen: 102 keer Laatst aangepast op vrijdag, 10 september 2021 13:01

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema