zondag, 13 december 2020 17:21

THOF MUZIEK BINGO met DJ FLYON

Geschreven door Bestuur

We kunnen wellicht nog niet elke week hardlopen met elkaar, maar dat betekent niet dat we geen lol met elkaar kunnen hebben. Daarom introduceren we de Thof Muziek Bingo!

Op woensdag 30 december om 19.30 uur gaan we los! Dat doen we samen met DJ Flyon! DJ Flyon is bekend van zijn opzwepende muziek tijdens vele hardloopwedstrijden. 20201114 203826Wellicht heb je hem wel eens gezien in zijn vuurrode brandweerbusje. Nu verzorgt hij dus voor ons een gezellige bingo Online met leuke prijzen. Wie DJ Flyon volgt op social media heeft gemerkt dat het niet de eerste keer is dat hij in de afgelopen Corona maanden een knetterend feestje Online heeft weten te bouwen. Nu dus speciaal voor Thof Running! Dus… laat je beste dance-moves op camera zien aan je mede-lopers en scoor ondertussen een leuke Bingo prijs. Jij doet toch ook mee? Zo gaan we met Thof knallend het jaar uit!

Hoe werkt het? Geef via onderstaand formulier jouw naam en e-mail adres door. Doe dit uiterlijk maandag 28 december. DJ Flyon stuurt jou dan op dinsdag 29 december jouw eigen unieke Bingo kaart per mail en een link met het juiste webadres zodat je kunt deelnemen via ZOOM. Ingewikkeld? Wel nee, vraag anders gewoon een zoon of dochter of andere bekende en wellicht schuift die persoon ook gelijk aan voor een gezellig avondje Thof Bingo!

De aanmelding is gesloten

Het bestuur

 

 

 

Gelezen: 329 keer Laatst aangepast op maandag, 28 december 2020 21:18

Geen training

Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen tijdelijk te stoppen. Wel kun je voortaan via de website met iemand afspreken samen te gaan lopen.

Thof loopmaatjes