dinsdag, 29 september 2020 07:25

Passen Thof-jubileum shirt - UITGESTELD

Geschreven door Kleding commissie

Tijdens de feestelijke training in het kader van ons 25-jarig jubileum op 8 september heeft Jaap, namens de feestcommissie en het bestuur, aangekondigd dat alle leden de mogelijkheid krijgen om tegen een gereduceerd tarief van €10,- een Thof-shirt met jubileumlogo aan te schaffen.

Het bestuur hoopt naast het weggeven van een cadeau (een shirt met korting), wat natuurlijk fantastisch is, op deze manier ook alle leden weer in een uniforme outfit te steken. In de loop van de jaren is er verscheidenheid ontstaan dat middels het uitbrengen van het jubileumshirt tot de vergetelheid hoort. Tevens zijn er veel nieuwe leden, waaronder de Powerwalkers, die nog helemaal geen shirt bezitten. Hoe mooi is het als we straks allemaal in eenzelfde outfit weer kunnen deelnemen aan evenementen?

Wegens de (verscherpte) Coronamaatregelen is het volgende besloten. Er wordt gelegenheid gegeven om het shirt te passen in tijdsloten en per loopgroep. De pasavonden zijn in oktober en starten om 19.15 uur. Mocht het passen eventueel langer duren, dan vertrekt de betreffende groep iets later. Andere groepen hoeven hier niet op te wachten. In onderstaand schema is aangegeven welke groep wanneer aan de beurt is.

Omcirkel de voor jou van toepassing zijnde datum in je agenda. Zorg dat je op tijd komt, dan kan je samen met de rest van je loopgroep tijdig starten met de training.

Datum

6-10

8-10

13-10

15-10

27-10

29-10

Groep

X

A

X

X

B

X

X

C

X

X

D

X

X

Powerwalkers

X

X

De laatste datum betreft een “veegavond” voor Thoffers die in eerder instantie geen gelegenheid hadden.

Het is overigens geen voorwaarde dat je komt trainen die avond. Even langsgaan om een shirt te passen kan natuurlijk ook. Kom dan wel op de datum waarop de groep waar je normaal gesproken in loopt aan de beurt is.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot snel!

Gelezen: 320 keer Laatst aangepast op vrijdag, 16 oktober 2020 05:42

Geen training

Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen met ingang van donderdag 15 oktober te stoppen, voorlopig voor de periode van 4 weken.


Lees meer