maandag, 14 september 2020 09:13

Zondag 4 oktober THOF 10 km UPDATE

Geschreven door Trainers

Zondag 4 oktober 2020 THOF 10 km

Laatste info: zondag 4 oktober 2020 gaat de THOF 10 km loop sowieso door. Er is bedacht in een lange sliert te starten, op volgorde van snelheid en met in achtneming van de 1,5 meter afstand.

Het zijn bijzondere tijden. Alle wedstrijden worden afgelast. Wij als trainers vinden dat ook erg jammer. Daarom organiseren wij zondag 4 oktober een corona proof THOF 10 km loop voor Thoffers.

Gewoon omdat het kan, gewoon omdat het leuk is, gewoon omdat het gezellig is, gewoon omdat het Thof is.

Wanneer 10 km te veel is, zoek een maatje en doe het samen als Run Bike Run.

Zoek allemaal je Thofshirt op en doe mee!!!  

De start is bij ODO Baanderheer 20 te Maasland. Hier is voldoende ruimte om corona proof te starten.

De route:

We starten bij ODO en lopen via de scouting en volkstuinen naar het Maaslandsbos, daar nemen we de eerste weg linksaf richting rotonde. Op de rotonde de kortste route naar de Molenslootpad, daarna via de Molenslootpad naar het Doelpad, aan het eind gaan we links richting Hofsingel. Op de Hofsingel rechts naar de Commandeurskade, via de Commandeurskade lopen we de naar Maaslandsedam. Op de Maaslandsedam richting Kwakelweg. De Kwakelweg lopen we helemaal uit tot het Bruggetje daar gaan we rechts richting Maassluis. We lopen helemaal langs het water, via de Trekkade, Maassluiseweg, Noordvliet en de Markt naar de Finish op de Wip. Dit is precies 10km!!!

Finish: Blend, Wip 4 te Maassluis www.blendmaassluis.nl

Voor de eerste verzorging wordt gezorgd. Wil je daarna nog ontbijten of lunchen neem dan je pinpas of wat geld mee. Droge kleding kan je meegegeven aan de bagage wagen. Graag vanwege corona in een tasje.

Programma:

9:00 uur start en briefing Powerwalkers

9:30 uur start en briefing Hardlopers en Run Bike Runners (duo’s/trio’s)

10:06 uur - 11:00 uur Finish

Graag zien we jullie zondag 4 oktober bij ODO.

De Trainers

Gelezen: 799 keer Laatst aangepast op zaterdag, 03 oktober 2020 14:11

Geen training

Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen tijdelijk te stoppen. Wel kun je voortaan via de website met iemand afspreken samen te gaan lopen.

Thof loopmaatjes