zondag, 08 juli 2018 12:58

21 juli Ruitenburg Run Maasdijk

Geschreven door

Op zaterdag 21 juli is het zo ver. Sta jij dan ook om 13.30 uur aan de start van de Ruitenburg Run (10 km) of De 5 van Dael (5 km) in Maasdijk? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om tussen 8 en 12 uur deel te nemen aan één van de schitterende wandeltochten van de SpektakelMars (10, 15 of 25 km)! Voor de jongsten tot en met 13 jaar is er natuurlijk ook de Beekenkamp Jeugdloop van 350 of 700 km.

En elk jaar hangen we die Dijk van een Loop weer op aan een treffend thema. Dit jaar klonk de komst van onze nieuwe hoofdsponsor en naamgever van het evenement als muziek in de oren. En ook hardlopen is een teamsport dat je samen met vrienden en bekenden kunt doen. En daarom werken we er als organisatie weer hard aan een onvergetelijke 28ste editie.

Geweldig en functioneel aandenken
Alle hardlopers krijgen, naast de sportieve ervaring, weer een ludiek, onvergetelijk en uniek running shirt van de 28ste editie van de Ruitenburg Run. Een collectors-item en voor veel deelnemers dé reden om mee te doen aan deze Dijk van een Loop in Maasdijk!

Schrijf je alvast in!
Hardlopers genieten van de vele voordelen van de voorinschrijving die op 14 juli sluit. Je krijgt korting op je deelnamekosten, je startbewijs ligt klaar én we sturen je natuurlijk nog een reminder op de vrijdag voor de Ruitenburg Run. Inschrijven op de dag zelf kan natuurlijk ook. Dit doe je vanaf 12.00 uur in de kantine van Korfbalvereniging Dijkvogels (Lange Kruisweg 44G in Maasdijk).

Kijk voor meer informatie op www.RuitenburgRun.nl. Tot ziens op 21 juli tijdens de leukste loop van Maasdijk!

Gelezen: 928 keer

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema