dinsdag, 22 oktober 2019 19:39

Sanne Verkade

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wanneer ben je lid geworden bij Thof?
Ik ben al heel lang lid van thof. Ik weet het eigenlijk niet zo exact meer, maar ik geloof dat ik 18 jaar oud was. Dus dat betekent dat ik al 18 jaar lid ben.

Waarom ben je trainer geworden?
Hardlopen is al lang een van mijn favoriete bezigheden. Toen er gevraagd werd of er animo was om trainer te worden bij thof, dacht ik, dat lijkt mij wel leuk om te gaan doen.

Wat is er leuk aan trainen bij Thof?
Het leukste aan het geven van trainingen vind ik om een fijne training te verzorgen waarin iedere loper op zijn of haar niveau heeft kunnen presteren.

Op welke groep ben jij meestal actief als trainer?
De C of de D groepen.

Hoe bereid jij je voor op een training?
Ik kijk in het trainerschema wat er op het programma staat. Aan de hand daarvan verzin ik een route en oefeningen die bij de training aansluiten.

Wat kunnen lopers van jou verwachten als trainer?
De lopers kunnen van mij een fijne training verwachten waarin plezier in het lopen voorop staat. Daarnaast vind ik het ook leuk om het beste uit een loper te halen op zijn of haar niveau.

Is er nog iets wat je wilt zeggen?
Lopen is een hele leuke sport waar je heel veel in kwijt kunt, op welk niveau je ook loopt. Soms is het zwaar en heb je een dip, maar wanneer je dan doorzet, dan merk je dat je soms veel meer kunt dan je denkt!

Gelezen: 341 keer Laatst aangepast op donderdag, 21 mei 2020 07:11

Volgende trainingen

De komende periode trainen we met groepen van max 15 lopers (inclusief trainer).


Bekijk het schema