donderdag, 05 november 2015 15:59

Vrijwilligers Lunch 2015

Geschreven door

Beste Thoffer,

Zonder vrijwilligers geen Thof. Daarom nodigt het bestuur alle vrijwilligers van Thof uit voor een gezellige en sportieve middag.

Na het succes van vorig jaar staat de 2e Vrijwilligersdag dit jaar gepland op zondag 29 november.

 

Deze uitnodiging is voor iedereen die zich in het afgelopen seizoen vrijwillig heeft ingezet voor onze vereniging: alle commissieleden, trainers en degenen die geen commissielid zijn, maar wel meer dan eens als vrijwilliger optreden en waar we als Thof nooit tevergeefs een beroep op doen.

Je wordt om 12.00 uur verwacht in Sportcafé Sjee René (voor de volledigheid: Hofsingel 93 te Maasland) alwaar je getrakteerd wordt op een gezellige lunch. Om 14.00 uur vertrekken we  vervolgens per fiets of auto richting de Broekpolder.

Daar staan instructeurs van Adventure Vlaardingen op ons te wachten om ons mee te nemen op een uitdagende tocht door de bush (geschikt voor alle niveaus!). 

Trek je oude loopschoenen en loopkleding aan, neem een vuilniszak mee voor je vieze kleren en zorg voor een schoon setje kleding. Er is geen douche, wel een tuinslang J

 

Noteer zondag 29 november alvast in je agenda en geef je zo snel mogelijk op via het invulformulier op de site. (Je kunt er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan de lunch.)

Deze middag wil én mag je als vrijwilliger niet missen!

Groeten,

Ronald, Helma en Nancy

 

Inschrijfformulier

Gelezen: 1106 keer Laatst aangepast op zondag, 29 november 2015 20:49

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema