maandag, 30 maart 2015 15:11

Marathonzondag 12 april, lopers en supporters welkom!

Geschreven door Paul de Koning

Het NH Atlanta Hotel met uitzicht op de Coolsingel gaat de lopers van Thof weer ontvangen op 12 april 2015. Voor en na de marathon, of de 10km prestatieloop.

De afbeelding bij deze tekst laat zien wat ons appartement allemaal te bieden heeft. Naast de voorzieningen van het hotelappartement beschikken wij dit jaar weer over een eigen masseur. Niet de eerste de beste, wel de allerbeste met hele grote handen. Richard Valk zet zich voor en na afloop van de marathon voor jullie in. Ook de 10km lopers kunnen ook bij Richard terecht voor een prima massage. Richard reist direct met ons mee vanaf Maassluis waar wij op zondag om 08:06 uur de eerste trein van de dag nemen naar Rotterdam Centraal (7:45 uur bij de sporthal). 8:45 uur zullen wij in het hotel zijn. Je kunt overigens al eerder op de hotelkamer terecht. Om 10:00 uur starten we met onze marathon, nadat Lee en het kanon van zich hebben laten horen.

Voor de marathonlopers bedragen de kosten 20 euro. De 10km lopers betalen 7,50 euro voor het douchen in het NH Atalanta Hotel en moeten zelf even een baddoek meebrengen. Bij de entree van het hotel zal vermeld zijn waar ons appartement zich bevindt. Ook kan gevraagd worden naar boeking op naam Van Willigen. Marathonlopers moeten hun bijdrage voor de kamer overmaken op rekening NL46RABO07380909, of aan Paul geven. Vergeet niet aan te melden via Whatsapp (als 06-nummer bij jou bekend is!) of email bij Paul. De 10km lopers kunnen hun bijdrage kwijt in de pot die hiervoor door Paul zal worden neergezet.

Tot slot informeren wij nog over het marathondiner dat bij Paul thuis wordt gehouden. Deelnemers aan de marathon zijn op vrijdag 10 april om 19:15 uur van harte welkom om voorbeschouwingen met elkaar te delen en de sfeer alvast te proeven, tijdens het noodzakelijke stapelen. Laat even weten of je van de partij bent door jouw aanwezigheid te melden via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via Whatsapp. De kosten voor dit heuse spektakel bedragen 7,50 euro per persoon. De fysiotherapeut kan er helaas niet bij zijn.

Als de marathon ten einde is, zijn vrienden, familie en supporters al vanaf 15:00 uur welkom in de Sporthal in Maasland bij René. De marathonlopers zullen iets later volgen om er ook dit jaar weer een mooi feestje van te maken.

Volgens de laatste gegevens lopen de volgende (19!) Thoffers de marathon op zondag 12 april: Hans Vermeer, Helma Vermeer, Ellen Veldhoen, Hans van Veen, Henry van Willigen, Marco Tuitel, Philip van Dongen, Edwin van Kersbergen, Nancy de Kok, Paul de Koning, Jan Vermeer, Rob van Noordt (plus twee vrienden), Burt Aurik, Theo van Vliet, Wendy Zuur, Marja Heijdra, Bram Heijdra, Frans Plieger en Jolanda Ammerlaan.

Gelezen: 639 keer Laatst aangepast op zondag, 12 april 2015 19:38

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema