zondag, 23 oktober 2011 15:07

OP NAAR ETTEN- LEUR

Geschreven door Theo

Een week voor Etten-Leur is er iedereen klaar voor ! Hans had zelfs nieuwe schoenen aan. Laat maar komen die 30 oktober a.s. Vanochtend was het koud, maar wel prachtig weer om te lopen. ( natte neuzenweer) Vanmorgen werd er ruim ingelopen, via ODO, Maaslandse Bos naar de Dierenkliniek waar Ron de warming-up verzorgde voor de groep. Armen, schouders, rug, benen, kuiten alles werd langsgegaan. Gezien het tijdstip hadden er sommige wat moeite mee, waaronder ik zelf dit keer.

 

 

Na de warming-up liepen we richting de Zuid-Buurt en de surfplas. Bij de oversteek over de snelweg liepen we twee maal de helling van het viaduct op met een knieheffing en lieten we de armen goed meebewegen. Dit gedeelte was speciaal voor Gonny uitgezet, helaas was ze er niet bij. De 2e maal was al een stukje zwaarder dan de 1e.
Het tempo zat er goed in richting de Broekpolder.  Vanaf de splitsing richting Maasland kon een ieder op zijn eigen tempo lopen. Er werd door een ieder goed doorgelopen en de achterste werd
opgehaald door de eerste. Op wat pijntjes na is iedereen er klaar voor. 

Hans deed op een plezierige manier de cooling down ,waarna een ieder aan de door Ron geregelde brunch kon aanschuiven. Tijdens de brunch werd het volgende doel aangekondigd, de Bruggenloop op 11 december 2011.  Er werd enthousiast op gereageerd. Opgeven dus.

Doe het komende week rustig aan, loop nog een keer rustig, doe waar je je zelf prettig bij voelt. Rust goed uit, eet deze week wat meer koolhydraten( spaghetti, macaroni) etc. en drink wat meer vocht.(water) Drink de zaterdagavond weinig of geen alcohol en neem voldoende nachtrust. Op de juiste wijze aan de start verschijnen is al een plus.

Tot zondagochtend, hou de website van Thof in de gaten voor de vertrektijd van de bus.

Groeten Ron, Hans en Theo.

TIP VOOR ZONDAG 30 OKTOBER
loop met plezier, en geniet van de aanmoedigingen van het publiek.

Gelezen: 527 keer Laatst aangepast op zondag, 23 oktober 2011 15:15

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema