zaterdag, 26 maart 2011 06:57

3.750 bierflesjes of 1.500 statiegeldflessen is nu al het resultaat!!!! Op naar de 2.000 stuks!!

Geschreven door Paul "King " de Koning
bonnen.jpg15 januari kwamen Thoffers voor het eerst ‘naar hardlooples met een lege fles’. Zo zijn we deze actie begonnen. Op 3 februari konden wij ook een melkbus bij AH plaatsen. Met een potje er aan. Hier konden klanten lege flessenbonnen in doen. Elke week zitten er weer een veel bonnen in. De teller staat nu op............

.......€ 375, gelijk aan de waarde van 1.500 flessen. Een echte superprestatie. Voor het goede doel van Thof stopt deze actie op donderdag 31 maart.

Op de Paasworkshop van 11 april na stopt het werk van Club Ludiek, die ook verantwoordelijk is voor de nu al succesvolle eerste edities van de KlusService en de grandioze KinderKookMiddag.

Wij zouden het geweldig thof vinden als we gezamenlijk nog eens 500 flessen kunnen inleveren om zo € 500 op te halen met de flessenactie! Wat moeten wij hiervoor doen? Breng komende dinsdag en donderdag een fles naar hardlooples en vergeet je lege flessen niet als je boodschappen gaat doen bij Albert Heijn. Natuurlijk kun je in de sporthal ook nog lege flessenbonnen kwijt van andere supermarkten. Iedereen bedankt voor de lege flessen. ..

Voor de laatste keer; MET EEN LEGE FLES NAAR HARDLOOPLES!

Groeten club Ludiekbonnen.jpg

Gelezen: 504 keer

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema